OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Teemu Asunmaa ja Ville Mannisenmäki SM Isovalkeinen Ralli Kuopiossa Skoda Fabia Rally2 Evolla. Kuva: Merita Mäkinen/Meritapix

Asunmaa uudella Skodalla Jyväskylään

Teemu Asunmaa lähtee SM-pistejohdossa Ralli SM -kauden kolmanteen osakilpailuun SM Jyväskylän Talviralliin. Lähtöviivalle Asunmaa tuo TGS Skoda Motorsportin tuliterän uuden sukupolven Skoda Fabia RS Rally2:n.

Teemu Asunmaa, 35, kartanlukijansa Ville Mannisenmäen, 27, kanssa, lähtevät pistejohdossa Ralli SM -sarjan kauden kolmanteen osakilpailuun. MM-rallin näyttämönä tunnetun Jyväskylän maisemissa ajettava kilpailu päättää tänä vuonna SM-sarjan talvikauden.

-Mielenkiintoinen ralli luvassa, ei ollakaan ennen ajettu Jyväskylän maisemissa talvella. Teiden suhteen luvassa on karttojen mukaan kaikenlaista, sekä pientä että isompaa tietä. MM-rallien erikoiskokeista tuttua on vain osa Moksin erikoiskoetta vuodelta 2019. Mukavaa päättää talvikausi hienoilla Keski-Suomen teillä.

Kauden kolmanteen osakilpailuun Asunmaa lähtee TGS Skoda Motorsportin uudenkarhealla Skoda Fabia RS Rally2:lla. Parivaljakko Asunmaa – Mannisenmäki on testannut uutta autoa ahkerasti ennen Jyväskylää, ja testiaikatauluihin mahtui myös Asunmaan kotikulmilla ajetussa F-Cupin avausosakilpailu Tuuri Rallissa vierailu VIP-autona.

-Testit ovat menneeet hyvin ilman ongelmia, ja ollaan saatu autoon jo jonkin verran tuntumaa. Saamme autoa säädettyä koko ajan mieleisempään suuntaan.

SM Jyväskylän Talviralli ajetaan 3.-4.3. Jyväskylässä. Kilpailu alkaa lyhyellä Killerin yleisöerikoiskokeella perjantaina. Lauantaina ohjelmassa on kuusi erikoiskoetta. Yhteismittaa erikoiskokeilla on 88,02 kilometriä. Kilpailu päättyy Killerin raviradalle 19:00. Kilpailua voi seurata Moottoriurheilu.tv:n YouTube-livelähetysten kautta sekä Ralli SM:n verkkosivujen liveseurannasta.

SM Jyväskylän Talvirallin aikataulu:

Perjantai 3.3. – 2,00 km

19:01SS1 – Killeri2,00 km

Lauantai 4.3. – 86,02 km

11:04SS2 – Kelloperä14,25 km
11:35SS3 – Palsankylä14,80 km
14:10SS4 – Ilomäki12,09 km
14:40SS5 – Kuohu14,99 km
17:15SS6 – Moksi14,99 km
17:41SS7 – Parkkola14,90 km
19:00PodiumKilleri