OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Nina Nyberg

Alase esittelee rujomman ja synkemmän puolensa uudella Fate’s Invervention singlellään

Tunnelmallista progressiivista metallia soittava Alase julkaisi tänään uuden singlen ja musiikkivideon kappaleesta Fate’s Intervention. Kyseessä on viimeinen singlelohkaisu 14.4.2023 ilmestyvältä toiselta studioalbumilta ‘A Matter of Time’, jonka julkaisusta vastaa Inverse Records. 

Kuuntele/Katso Fate’s Intervention single: https://push.fm/fl/alase-fate 

Kitaristi Janne kommentoi Fate’s Interventionia:

” “Fate’s Intervention” -single edustaa tulevan A Matter of Time -albumin rujompaa ja synkempää puolta. Valitsimme sen toiseksi singleksi, sillä halusimme esitellä myös levyn rankempaa materiaalia. Kappaleen lauluista vastaa Markus Hirvonen. Biisi lähtee käyntiin räväkällä riffittelyllä ja huutolaululla, josta siirrytään rauhallisempaan mutta pahaenteiseen osioon. Biisi on koukeroinen, kertosäkeet ovat kuitenkin suoraviivaisempia ja niissä väläytellään toivoa. Alase on melko kitaravetoinen bändi, mutta sooloja meillä on harvemmin. “Fate’s Interventioniin” minä ja Mikko kuitenkin molemmat halusimme soittaa soolot. Tavallaan kyllä harmitti haudata hyvät rytmittelyriffit soolojen alle piiloon, mutta eiköhän tarkat kuulijat ne sieltä poimi.”

Lyyrikko Ninni kommentoi kappaleen tekstiä ja musiikkivideota:

“Kirjoittaessani “Fate’s Intervention” -tekstiä kuulin päässäni, että tähän kappaleeseen sopisi hyvin huutovokaalit. Tekstissä en jarrutellut, vaan annoin sen tulla ulos itseäni sensuroimatta. Lyriikka ja musiikkivideo kuvastavat ihmisen kamppailua terveysongelmien kanssa. Musiikkivideon käsikirjoitus on odottanut pöytälaatikossa sopivaa hetkeä ja tekijää jo usean vuoden ajan.. Aarni Visuals toteutti musiikkivideon taidokkaasti ja omalla persoonallisella tyylillään. Video tukee täydellisesti kappaleen henkeä.”