OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: Niko Suominen

Koitos julkaisi kolmannen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan

Metallitulokas Koitos julkaisi tulevalta debyyttialbumiltaan kolmannen singlen nimeltä “Virtaa”, joka on dynaamisempaa Koitosta. Kappaleessa kuullaan raskaita riffejä, mutta myös täysin puhdasta laulua ja pianoa.

“Tulevalla levyllä käsitellään yksinäisyyttä monenlaisista eri kulmista – tässä kappaleessa ei niin sen perinteisessä merkityksessä! Biisin tekstin kertoja patoaa virheitään kovan kuoren alle, jonka kumpuaa paskamaisena käytöksenä muita kohtaan. Lopulta ihmiset kaikkoavat ympäriltä ja kertoja jää nuolemaan haavojaan yksinäisyydessä.”, kuvailee vokalisti Matti Hiitti kappaleen teemaa.

Debyyttialbumi on määrä julkaista syksyllä. Se on sävellyksen ja sanoituksen ohella tuotettu ja nauhoitettu bändin omin voimin. Singlen on miksannut ja masteroinut Rami Nykänen, jonka portfolioon kuuluvat muun muassa One Morning Left ja Balance Breach.