OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Volucrinen kolmas albumi ulkona myöhemmin tänä vuonna – kolme singleä jo julkaistuna!

Kuvaaja: Antti Heikkilä

Kouvolalainen äkkiväärää vaihtoehtometallia esittävä Volucrine tekee musiikkia terapiamielessä ja pyrkii tavoittamaan inhimillisillä teemoillaan kenet vain. Bändin lyriikoissa ei siis lohikäärmeet lennä tai miekat kilise. Kotikaupungin betonikehyksen harmaista varjoista ja Kymijoen kylmyydestä sielukkuutensa perineen yhtyeen vahvuus piilee sen kyvyssä yhdistää suomimelankolian ja melodiatajun teknisen ja modernin
nykymetallin ilmaisukieleen. Syvästi ja kipeästi henkilökohtaiset sanoitukset johtavat kallioperustaksi muodostuneita matalasti soivia kitaravalleja ja rytmisesti monipuolisia rumpusovituksia. Kokonaisuus sinetöidään ääripään laulutyylien vuoropuhelulla, jotta yksikään sävy paletista ei jäisi tulkitsematta, Kouvolan lakritsin mustasta aina betoniporsaan harmaaseen saakka.
 

Yhtye on työstänyt pitkään ja hartaasti ETNA -nimellä valmistuvaa uutuusalbumiaan. Singlejen julkaisurupeaman avasi viime vuonna persoonallinen ja “metallisoitu” versio Blur -yhtyeen kappaleesta Song 2, mutta tulevalta pitkäsoitolta on myös ennätetty julkaisemaan kaksi omaakin kappaletta upeasti animoitujen lyriikkavideoiden kera.

Tulivuorelta nimensä lainannut nimikkokappale ETNA esittelee yhtyeen keskitempoista ja riffiuskollista tyyliä muistuttaen kuulijaa yhtyeen paluusta väkevämmän ilmaisun pariin, kun taas korona-ajan voimabiisi Combatant puskee bändin osaamista rohkeasti modernin vaihtoehto- ja nykymetallin piiriin. Arsenaalissa peruskitarat ovat vaihtuneet 7-kielisiin, joilla pedataan yhtyeen raskainta albumia koskaan! Pitkäsoiton povataan ilmestyvän loppuvuonna, mutta tuoreita singlelohkaisuja videoineen voi odottaa jo lähitulevaisuudessa.”Kuuntele jo julkaistut singlet:
Song 2: https://youtu.be/s6EuPimAX_w 
ETNA: https://youtu.be/ydkOrG5Ue6Q 
Combatant: https://youtu.be/rQlVumR8dVc 

Lähde: Inverse Music Group