OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)

Beyond the Sun – Death’s-Head And The Space Allusion on julkaissut toisen singlen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kakkosalbumiltaan

Oululainen Death’s-Head and the Space Allusion on julkaissut toisen singlen loppuvuodesta 2023 julkaistavalta kakkosalbumiltaan!

Kitaristi Antza Talala kommentoi:

“Toinen singlejulkaisu, pirteä Beyond The Sun on 3 minuuttia ja risat, missä hursitaan pari kitarasooloa sekä yksi kiipparisoolo. Kertosäkeissä on kunnon hurmosta laulustemmojen osalta ja biisissä on positiivinen ote. Sanoitukset kertovatkin siitä, kuinka ihminen voi selättää haasteita elämässään. Elämässä eteenpäin meneminen on menestymistä.”

KUUNTELE Beyond the Sun -single suoratoistopalveluissa:  https://push.fm/fl/dhatsa-beyondthesun

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on Oulussa vuonna 2016 perustettu bändi, joka on yhdistelmä melodioita, metallia ja puhtaita lauluja. Bändi julkaisi ‘The Counterbalance’ nimeä kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2019. Toinen albumi tulee näkemään päivänvalon vuonna 2023, mutta sitä ennen luvassa on muutama singlemaistiainen. 

Tällä omaperäisesti nimetyllä bändillä on mielenkiintoinen tapa lisätä musiikkiinsa melodioita, metallia ja rockin raivoavaa henkeä kitarasooloillaan, ja kaikki tämä vielä progressiivisella otteella.

Yhtyeen musiikissa kuullaan tuttuja 80-luvun tunnelmia ja fiiliksiä, joista on kiittäminen suuresta määrästä koskettimia heidän kappaleissaan.

Bändissä on jäseniä useista tunnetuista bändeistä, kuten To/Die/For, Burning Point, Antipope ja Downstone.

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on hieno, uudenlainen modernin kuuloinen bändi, jossa voi kuulla rohkeita vaikutteita 80-luvulta. Tämä erinomainen metallipaletti tuodaan loistavasti esiin ‘The Counterbalance’ -debyyttialbumilla. Tuleva toinen albumi jatkaa samalla polulla!