OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Paavo Laapotti vierailee Dark The Sunsin uudella Raven -singlellä ja musiikkivideolla!

Kuva: Dark The Suns feat Paavo Laapotti

Kempeleläinen melodista metallia soittava Dark The Suns julkaisi 5.4. uuden singlen ja musiikkivideon Raven. Kappaleella kuullaan vierailevana laulajana Paavo Laapotti (Before The Dawn & Defiled Serenity). Bändin viides studioalbumi ‘Raven and the Nightsky’ tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna Inverse Recordsin kautta. 

KATSO RAVEN MUSIIKKIVIDEO: https://youtu.be/rZCRiW8VIhA 
  

Bändi kommentoi: 
 

MikkoRaven on viimeinen single tulevalta Raven and the Nightsky -albumiltamme. Saimme kappaleeseen vierailevaksi laulajaksi (Before The Dawn ja Defiled Serenity) -yhtyeistä tutun Paavo Laapotin. Paavon kanssa yhteistyön tekeminen on ollut erittäin mukavaa ja hänellä on upea ääni, joka sopii kappaleeseen erittäin hyvin! Lisäksi Janin tunnelmallinen akustisen kitaran soittaminen tuo hienon lisän kappaleen kauniiseen väliosaan.

InkaOlimme jutelleet Paavon kanssa laulun tekemisestä yhdessä ja kun sitten yhtenä iltana soitin pianoa ja tein kertosäkeen tähän lauluun, ajattelin heti että tämä kuulostaisi hienolta Paavon laulamana. Paavo on ihan supertaitava, ja lopputulos kuulostaa juuri siltä miltä silloin ajattelin. Kannen maalausta mietin kauan ja tein monta luonnosta korpista ja mustista siivistä; lopulta tuntui että kaikki palaset loksahtivat kohdilleen, laulu ja sanat, Janin akustinen kitara, maalaus, video.. Tämä oli hieno projekti tosi hyvällä porukalla!

PaavoTämän biisin tekeminen oli todella helppoa ja mukavaa, kun oli selkeä konsepti ja yhteistyömme oli erittäin tehokasta. Tykkään kovasti Dark The Sunsin tuotannosta ja uskon, että bändin kuuntelijat eivät pety lopputulokseen. Biisi on erinomainen ja lauluni toi uutta maustetta jo toimivaan kaavaan.

JaniMikon ja Inkan kanssa työskentely ja ajanvietto yleensäkin on erittäin mukavaa, tapa työskennellä on sekä ammattimainen että sopivan rento. Uusi kappale on uskomattoman tarttuva ja täynnä hienoja melodioita, ja Paavon vokaalit kertakaikkisen omaa luokkaansa. On upeaa olla mukana tässä.

KUUNTELE Raven single: https://push.fm/fl/dts-paavo-laapotti-raven

Lähde: Inverse Records