OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Progressiivista ja melodista rockia soittava helsinkiläinen Darkness Is My Canvas julkaisi uuden singlen Fade into the White Noise!

Promokuva: Santtu Särkäs

Helsinkiläinen progressiivista melodista rockia soittava Darkness Is My Canvas julkaisi tänään uuden singlen ja lyriikkavideon kappaleesta Fade Into The White Noise. Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä ‘White Noise’ EP:lta, jonka julkaisusta vastaa Inverse Records. 

KATSO Fade into the White Noise lyriikkavideo: https://youtu.be/1xupvPhKHeE  

Bändi kommentoi singleä:
“FITWN on meidän sinkuista se, jonka eteen on jouduttu näkemään sovituksellisesti eniten vaivaa. Ollaan soitettu tätä useina eri versioina usealla keikalla kesästä 2022 saakka ja luettu yleisöä keikkojen aikana, että miten ne reagoi erilaisiin versioihin. Kertsi on pysynyt alusta lähtien käytännössä samana, mutta muiden osien suhteen on tehty sekä lyriikoiden, laulumelodioiden ja soitinten osalta paljon sovitustyötä. FITWN on tarinallisesti tyypillistä Darkness Is My Canvasia, jossa kertoja purkaa omia tuntojaan asioista, jotka voi tulkita monella eri tavalla. Periaatteessa sanoitukset ovat melko suoraviivaisia, mutta mielenterveyden parissa tässäkin liikutaan, kuten tosi monissa meidän biiseissä muutenkin.

Biisi saa joka keikalla erinomaisen vastaanotin, jonka takia valittiin se EP:n aloitussinkuksi ja aloitusraidaksi. Meidän logiikka biisien tekemisessä muutenkin on se, että me halutaan sanoituksellisesti ja melodiallisesti rakentaa biisit sillä tavalla, että niissä on tarttumapintaa kuulijalle itselleen – samaistuttavuutta voisi joku sanoa. Mielestämme biisi on laulullisesti ja soitannollisesti tosi vahva ja aika ajaton, joten tämän pitäisi kestää kuuntelua aika paljonkin.”  

 


KUUNTELE Fade Into The White Noise: https://push.fm/fl/dimc-fade 

Pari vuotta sitten globaalin keikkatauon aikana Darkness Is My Canvas keskittyi uusien biisien kirjoittamiseen sekä ennen kaikkea oman tyylinsä hiomiseen. Keikkailu alkoi vihdoin vuonna 2022 ja vuosi 2023 näyttäisi olevan “heidän vuotensa” yli 30 keikalla.
 

Seuraavan kerran Darkness Is My Canvasia kuullaan:

5.5.2023: Playhouse Music Bar, Helsinki (With Ant Farmers)
13.5.2023: Pelmuutus, Nurmijärvi (with TBA)
19.5.2023: Haukka Music Bar, Kotka (with DOL)
27.5.2023: Vapaakaupungin Olohuone, Helsinki (with Burning Cities)
16.6.2023: Miekkarock, Alvettula showtime 18.00 (with Roctum, Trauma, Aleksi Matias & Tuiteri, Heput Lavalla)
16.6.2023: Rock Bear, Vantaa showtime 22.00 (with DOL & Delta Enigma)
22.6.2023: Lepakkomies, Helsinki (with Daiba Cowboys & DOL)

Lähde: Inverse Records