OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tunnelmallista vaihtoehtorockia soittava Ambassadors of Eternity julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon

Valokuva: Anu Tuoriniemi

Uudeltamaalta kotoisin oleva tunnelmallista vaihtoehtorockia soittava Ambassadors Of Eternity työstää para-aikaa ensimmäistä pitkäsoittoaan ja julkaisevat nyt singlen ja musiikkivideon kappaleesta “Dark Asylum”

Progressiivisilla vivahteilla vahvistettu ja paikoin eeppisen tunnelmallinen kappale kertoo yksinäisen sielun vaeltamisesta. Musiikkivideon kappaleeseen on toteuttanut “Unreal director” Sami Heinonen.

Katso musiikkivideo: https://youtu.be/FZpDMgTHQnQ

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/aoe-darkasylum

Bändi perustettiin vuonna 2020 Toni Laroman (Ex-Ajattara, Ex-Ancara, Northern Discipline, IGIGI), Sammy Salmisen (Ex-Ancara) ja Seppo Nummelan (Dead Shape Figure, Denigrate, Ten For None) halusta tehdä vihdoin yhdessä musiikkia. Kaverukset olivat tunteneet jo pitkään ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä tehdä jotain hieman erilaista kuin heidän aiemmat bändit. Samuli Kiviniemi (Haven) oli ainoa valinta rumpuihin. AoE julkaisi ensimmäisen EP:nsä ARRIVAL vuonna 2022 ja soitti Spiritraiserin kanssa On the Rocksissa keikan. Koronan takia bändi ei juurikaan keikkaillut, mutta teki levyllisen kappaleita, joita on tarkoitus julkaista kokopitkän levyn muodossa vuonna 2024.


Ambassadors of Eternity on:
Seppo Nummela / Kitara & Koskettimet
Sammy Salminen / Laulu
Toni Laroma / Basso
Samuli Kiviniemi / Rummut

Lähde: Inverse Records