OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rakenna oma Bentayga EWB -mallisi uudella sovelluksella

  • Valitse haluamasi varusteet, lähde koeajoalle, pysäköi mihin haluat
  • Lisättyä todellisuutta sisältävällä sovelluksella voit rakentaa uuden Bentayga EWB -mallin ja sijoittaa sen mihin päin maailmaa tahansa – myös omalle pihatielle
  • AR-teknologia tarjoaa asiakkaille ja autoharrastajille mahdollisuuden kokea oma yksilöity kokemus
  • Sovellus on linkitetty Bentleyn kattavaan rakennusautomaattiin, tarjoten yli 24 miljardia erilaista yhdistelmää – jopa ennen yksilöintiä
  • Ajomoodi tarjoaa mahdollisuuden koeajaa yksilöityä Bentleytä kaikkialla mihin sovellus pystyy näkemään
  • Sovellus on ladattavissa Apple App Storesta ja Google Play Storesta

Asiakkaat ja autoharrastajat voivat nyt tutkia tarkemmin Bentaygan EWB-mallia ja viedä auton virtuaaliselle koeajolle haluamiinsa paikkoihin, tai yksikertaisesti vain kokeilla miltä auto näyttää omalla pihatiellä.

Bentley on lanseerannut uuden lisättyä todellisuutta sisältävän sovelluksen esitelläkseen maailman hienointa luksus-SUV-mallia. Ulkovärit, istuinten nahkavärit ja ohjaamon tyylit voidaan vaihtaa helposti sovelluksessa ja luoda oma yksilöity Bentayga EWB -malliversio.

Jos et kuitenkaan pysty valitsemaan, kaksi ennakkoon rakennettua malliversiota on valmiina, ja niistä löytyvät Bentyaga EWB- mallin tunnusomaiset pääpiirteet – luksusta ja suorituskykyä, yhdistettynä Bentleyn luonteenomaisiin ja harmonisiin vastakohtiin. ”Luksus”-malliversiossa on Rose Gold -ulkoväri yhdistettynä sisustan Porpoise ja Linen värisävyihin.

Kontrastina, ”Performance”-malliversiossa on Grey Violet -ulkoväri ja sisustan väreinä Damson ja Linen, joita korostetaan erikoistikkauksilla. Molemmat malliversiot sisältävät Azure-varustelun, takaistuinten infotainment-järjestelmän ja Bentley Diamond Illumination -ajovalot ja uuden tikkausmuotoilun ohjaamossa. ”Performance”-malliversiossa on myös Blackline-varustelu.

Sovellus käyttää uusimman sukupolven lisätyn todellisuuden teknologioita ja on yksi edistyksellisimmistä automaailmassa. Käyttäjät voivat valita useista malliversioista, vaihtaa auton kokoa, tarkastella sitä pöydän pinnalla tai skaalata täysikokoisena simulaationa. Käyttäjät voivat myös viedä Bentayga EWB -mallin virtuaaliselle koeajolle, ns. kolmannen henkilön näkymässä.

Bentayga EWB -mallin AR-sovellus tarjoaa myös linkin Bentleyn kattavaan rakennusautomaattiin, jossa on mahdollisuus tarkastella yli 24 miljardia erilaista varusteluyhdistelmää. Korostetut kohdat tarjoavat myös lisää tietoa Bentayga EWB -mallin ominaisuuksista.

Lähde: Bentley | K-Auto