OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Jyväskyläläinen Unknown Decoy julkaisi nopeatempoisen rockrykäisyn maailman parantamisesta

Valokuva: Mari Tamminen (Kuvankäsittely: Vilho Polamo)

Jyväskylässä 2015 perustettu riehakasta hard rockia soittava Unknown Decoy aloitti toimintansa Rock Academy Jyväskylän hoivassa ja julkaisi pian perustamisensa jälkeen kaksi singleä ja yhden EP:n.

Sittemmin bändissä on tapahtunut kokoonpanomuutoksia, ja nykyinen muoto vakiintui vuonna 2020. Nyt julkaisu single “New Generation” on jatkoa aiemmin keväällä julkaistulle “Gasoline”-kappaleelle joka oli ensimmäinen julkaisu nykyisellä kokoonpanolla.

Bändi taustoittaa uutta kappalettaan:

“New generation on nopeatempoinen rockrykäisy, joka käsittelee sukupolvemme suurimpia huolenaiheita, kuten ilmastotuhoa, kapitalismin haittapuolia ja varallisuuden epätasaista jakautumista. Biisissä otamme kuitenkin aiheeseen myönteisemmän näkökulman, ja kapinahenkisesti pyrimme herättämään ajatusta siitä, että me olemme se sukupolvi, joka voi vielä ryhtyä toimeen ja muuttaa maailmaa paremmaksi.

Jos nuoriso lähtisi parantamaan maailmaa samanlaisella draivilla, kuin millä tämä biisi jyrää eteenpäin, niin sitähän loppuisi ongelmat maailmasta hyvinkin nopeasti!”

Unknown Decoy on keikkaillut vuosien saatossa paljon niin Jyväskylässä kuin muuallakin Suomessa. Edellinen keikka oli Kannuksen monitoimitalolla tammikuun lopussa, ja nyt toukokuussa on tulossa kolme keikkaa: Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä Yläkaupungin yössä.


Kuuntele kappale musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/unknowndecoy-newgeneration

Aaro Viitanen – laulu ja basso

Vilho Polamo – kitara ja taustalaulu

Veikko Kyyrö – rummut ja taustalaulu

Lähde: Inverse Music