OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sekametallibändi Kaksonen Äänekoskelta julkaisi viimeisen singlen kesäkuun alussa julkaistavalta albumilta

valokuva: ​Karoliina Norontaus

Huikenteleva “Sielunsyöjät” on kolmas ja viimeinen single Kaksosen 9.6.23 julkaistavalta albumilta. Kappale kuvaa, kuinka eeppisiin mittasuhteisiin läheisriippuvuuteen nojaava toimimaton ihmissuhde voi pahimmillaan kasvaa. Monumentaalisessa teoksessa bändi soi laajalla skaalalla tamppausrokista vapaasti hengittävän maalailun kautta aina hirmuiseen tuhovoimaan, kuvaten näin ihmisten keskinäisten suhteiden monimuotoisuutta ja haastavuutta.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/kaksonen-sielunsyojat

https://www.facebook.com/kaksonenband
https://kaksonen.bandcamp.com/

Sekametalliyhtye Kaksonen perustettiin Äänekosken ydinlaskeuma-alueella noin vuonna 2007. Tuolloin toukokuussa bändi soitti ensimmäisen keikkansa voittaen bändikisan ja julkaisi samalla ensimmäisen omakustanne EP:n. Päämääränä oli alusta saakka soittaa energistä ja maailmoja syleilevää raskasta musiikkia, joka puhuttelisi ihmisiä taustoista tai asenteista piittamatta. Seuraavien kuuden vuoden aikana Kaksonen soitti lukemattomia raivoisia keikkoja, sekä julkaisi omakustanteisesti neljä EP:tä ja yhden pitkäsoiton. Maailma johdatti lopulta lapsuudenystävät erilleen ympäri Pohjoismaita ja homma jäi liki kymmenen vuoden tauolle. Nyt, uudestaan aktivoiduttuaan, bändi on tiukemmassa iskussa kuin koskaan ja nähty elämä vahvistanut entisestään yhtyeen yhteistä näkemystä kotimaisen metallin soittamisesta.

Kaksonen esiintyy levynjukaisukeikoilla:

09.06.2023 – Laukaa, Hard Rock Korppi / Mustan Korpin Saluuna (+ Black Magic Six, Dave Evans, Blackbird Sons, Guitar Slingers)

10.06.2023 – Äänekoski, Pub Markus (+ Kamala)

Lähde: Inverse Music