OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Uudestisyntynyt Trashcan Dance julkaisi vastustamattoman melodisen katurock-singlen “Go-go Dancer” tulevalta albumiltaan

Kuva: Trashcan Dance

Katurockyhtye Trashcan Dance loi nahkansa ja julkaisee uuden albumin melodista mutta rosoisen tinkimätöntä hardrockia kauhutemaatikalla. “Killing Moon” albumin ensimmäinen single “Go-go Dancer” puskee kuin janoinen basisti baaritiskille ennen valomerkkiä.

Kappale julkaistaan perjantaina 26.5.

Yhtyeen pitkään odotettu kokopitkä on täynnä rujonkauniita energiapurkauksia klassisen glampunkin ystäville.

— Go-go Dancer on verinen tarina kaltoin kohdellusta rullaluistelijatytöstä jolla niin sanotusti palaa päreet. Levyn punaisena lankana on erinäiset kauhu- ja scifitarinat. Inspiraatioina mainittakoon m.m. 80-luvun tietokonepelit, Ruggero Deodaton kannibaalielokuvat ja tietenkin Hitchcockin Psychosta tuttu legendaarinen Norman Bates, yhtyeen vokalisti Lasse kertoo.

Trashcan Dance vie sinkulla tutun teatraalisen rockinsa yhä melodisempaan suuntaan. Punk- ja metallivaikutteet aikaisemmilla julkaisuilla ovat tällä kertaa antaneet tilaa orgaanisemmalle hardrockille tutuilla goottiviboilla.

— Tällä kertaa potentiaalisia sinkkuja oli niin monta että oli suorastaan vaikea päättää mitkä kappaleet haluamme julkaista sinkkuina. Go-go Dancer valittiin ensimmäiseksi singleksi sen takia että se on todella tarttuva ja melodinen kappale jolla on kutkuttava tarina, yhtye toteaa.

Go-go Dancer-singlen ja tulevan albumin julkaisee kreikkalainen Sleaszy Rider Records jonka kanssa yhtye jatkaa yhteistyötä.

Viime vuonna julkaistiin myös industriaalihenkinen kappale “Polezhaevskaya Station” joka oli tulosta Trashcan Dancen ja synthwave-yhtye Stealth Divisionin yhteistyöstä. Tämäkin kappale löytyy tulevalta albumilta.

Kuuntele kappale Spotifyssä.

Esimakua levystä saatiin keväällä Trashcan Dancen ja Marco Luponero & the Loud Onesin yhteisellä livestriimillä, jossa Trashcan Dance soitti kuusi uutta biisiä Bar Loosen lavalla Helsingissä.

Katso tallenne livestriimiltä YouTubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=tLDBubVEBCs

Haastattelupyynnöt:

trashcandanceband@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/trashcandanceband
Instagram: @trashcan_dance