OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Teppo Ristola

Northern Genocide julkaisi näyttävän musiikkivideon tulevalta toiselta albumiltaan!

Lahtelainen modernia melodista metallia soittava Northern Genocide palaa julkaisukantaan. Lähes päivälleen neljä vuotta sitten, yli miljoonaa streamausta saanut, debyyttialbumi Genesis, Vol. 666 saa jatkoa ensi vuoden puolella, kun kakkosalbumi The Point of No Return julkaistaan Inverse Recordsin kautta.  

Ensimmäinen single Harbingers of Genocide julkaistiin tänään ja kappaleesta tehtiin näyttävä musiikkivideo, jonka ohjauksesta, kuvauksesta ja editoinnista vastasivat Olli Tiainen ja Niko Peipsalo.

Bändi kommentoi: 
“Harbingers of Genocide on kertomus maailmanlopun sanansaattajista, joita olemme me itse. Hyökkäys ihmisen syvintä olemusta vastaan johtaa lopulliseen tuhoon.  Kappale yhdistää suoraviivaisen vyörytyksen eeppisiin melodioihin. Stephanie Mazorin johtamat kertosäkeet virittävät tunnelman sopivaksi hetkeen, joka koittaa ennen viimeistä kellonlyöntiä. “

Katso Harbingers of Genocide musiikkivideo: