OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Barbar Feast 2023: Suomen ja Viron musiikillinen yhteistyö kehittyy – näin virolainen raskaan musiikin festivaali tuo yhteen kaksi veljeskansaa

Kuva: Samder Lember

Viikingite küla, Kose, Viro 6.-9.7.2023 – Barbar Feast, neljättä kertaa järjestettävä raskaan musiikin festivaali, tuo lavalle 26 bändiä Suomesta ja Virosta. Kolmen päivän kattauksessa nähdään muun muassa Turmion Kätilöt, Bloodred Hourglass, Goersoerd, Kosmikud, Freakangel ja juuri esikoisalbuminsa julkaissut suomalais-virolainen bändi Killhall.

Barbar Feast on täysivaltainen festarikokemus, joka vastaa vaativammankin suomalaisen festarikävijän odotuksiin. Paikalla on runsaan musiikkikattauksen lisäksi telttailua, ruokakojuja, nopeasti palvelevat baaritiskit, sekä tietysti viikinkien teemaan sopivaa tekemistä, kuten kirveenheittoa ja jousiammuntaa. Historiallisen joen rannalla sijaitseva festarialue on täydellinen yhdistelmä luontoa ja historian havinaa modernilla twistillä.

“Viime vuoden Feastin jälkeen halusimme vielä vahvistaa kahden maan välistä siltaa ja tästä syystä olemme yhtiökumppaneiden kanssa päättäneet jakaa Feastin ilosanomaa laajemmin myös Suomessa. Meillä on kunnia saada lavalle jälleen Suomen raskaan musiikin parhaimmistoa Turmion Kätilöiden ja Bloodred Hourglassin johdolla”, kertoo Madis Velström, Barbar rokkiklubin perustaja ja Killhallin solisti. “Barbar Feastillä haluamme tuoda kaikki festarielämyksen parhaat puolet yhteen; erinomaiset bändit, loistavan ruoan, ainutlaatuisen miljöön ja kylmät juomat!”.

Yhteistyötä on kasvatettu aikaisempiin vuosiin nähden laajemman medianäkyvyyden ja yhteistyön avulla. Myös festarit järjestävän rokkiklubi Barbarin omassa kevätohjelmistossa on nähty monenlaisia esiintyjiä Suomesta. Barbar Feast 2023 ei myöskään tyhjennä festarikävijän lompakkoa, sillä kolmen päivän festarilipun saa hankittua ennakkoon 59 € hintaan. Festarialueella juomia myydään alkaen viidellä eurolla ja ruokakojujen hinnat pysyvät maltillisesti kymmenen euron molemmin puolin.

Innokkaammat festarikävijät voivat nauttia upeista maisemista telttailun merkeissä ja festarialueelle vie myös bussi. Telttailun tarkemmat tiedot, bussikuljetuksen aikataulut ja ajankohtaisin festari-info löytyy festareiden verkkosivuilta osoitteessa barbarfeast.ee.