OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Falling From Gracen toinen single Shadow on jatkoa aiemmin julkaistulle kappaleelle The Abyss

Promokuva: Teppo Ristola / Teppo Ristola Photography

Vantaalainen Falling From Grace julkaisi tänään toisen singlensä Shadow. Kappale on otettu myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä “At The Edge” albumilta. Kuuntele Shadow suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/ffg-shadow

KATSO Shadow Lyriikkavideo: https://youtu.be/1mRqUtcqvtE 

Bändi kommentoi:

“Shadow kappaleen sanoitukset ovat jatkoa The Abyss kappaleelle. Varjo joka on läsnä syntymästä kuolemaan. Mutta mitä tämä varjo tekee elämässämme kun se odottaa viimeistä henkäystä? Sen saamme selville kappaleessa. Samalla herää kysymys, onko varjo jotain pahanenteistä ja yliluonnollista vai toinen persoona joka piilottelee mielemme sopukoissa?”

Kuuntele ensimmäinen single The Abyss: https://push.fm/fl/ffg-abyss 

BIOGRAFIA:

Falling From Grace on vuonna 2013 perustettu groove metal yhtye Vantaalta. Vaikutteita yhtye on ottanut metalli musiikin eri genreistä kuten; groove metal, thrash metal, death metal, metalcore ja niin edelleen. Vaikeasti lokeroituvan yhtyeen musiikki iskee monipuolisuudellaan useammankin metallisydämen korvaan. Falling From Grace vetää keikkansa aina energisesti 110% lasissa, eikä todellakaan jätä yleisöä kylmäksi, vaan luvassa on aina menoa ja meininkiä niin yleisössä kuin lavalla. Falling From Grace on julkaissut EP:n “Shadows of the Past” (2014), sekä singlet nimeltä “Poseur” (2016), “Break Your Neck” (2020), “Reflection” (2020), “In The Lies Where We Stand” (2021) ja albumin “Shattered” (2021). Yhtye työstää tällä hetkellä uutta albumia, joka kantaa nimeä “At The Edge”, albumi on tarkoitus julkaista vuoden 2023 syksyllä.