OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Without Warning julkaisi viidennen singlensä “Dark Abyss” joka on tunteita herättävä kokonaisuus

Uudessa “Dark Abyss” -singlessä kuullaan syvää epätoivoa ja tunnelatausta. 

Musiikin tarkoitus on herättää tunteita ja tällä kertaa Without Warning on laittanut paljon peliin saadakseen uuden singlensä tekemään juuri sitä. “Dark Abyss” on lohduton matka pohjaan vajoamisesta ja oman kohtalonsa hyväksymisestä.

Tämä teos etsi pitkään omaa paikkaansa ja oli jo melkein joutumassa arkistoon. Kappale sai kuitenkin uuden mahdollisuuden kun sain inspiraatiota Michan kirjoittamista lyriikoista. Tekstin ja musiikillisen 
tulkinnan välille syntyi syvä yhteys jonka koen heijastuvan vahvasti myös kuulijan suuntaan. Kertoo tuottaja/basisti Aleksi Rintala

Singlessä kuuluu yhtyeelle jo tutuksi tulleita elektronisia elementtejä jotka täydentävät singlen ambienttista maailmaa. Tummanpuhuva, herkkä ja melankolinen kokonaisuus osoittaa yhtyeen kykyä muovata tuotannostaan moniulotteista.

Sanoitukset kuvaavat matkaa kohti pimeyttä ja luovuttamista. Kun voimat loppuvat eikä enää kykene taistelemaan, vaan antautuu syvyyden syleilyyn. Minulle on aina tärkeää että sanoituksilla on merkitys, kirjaimellisesti tai metaforisesti. Tämä on henkilökohtainen pala elämästäni ja toivon tuovani sillä lisää huomiota mielenterveysongelmiin. Valitettava totuus on se, että liian moni valo sammuu kun taistelu uuvuttaa kantajansa. Kertoo laulaja Michaela “Micha” Tuomenoksa.

Yhtyeen tunnistettavaksi elementiksi kasvanut visuaalinen ilme on esillä myös lyriikka-videolla. Syvyyden synkkyys on tuotu vahvasti esiin singlen markkinoinnissa ja tällä kokonaisuudella houkutus tutustua Without Warning:n mystiseen maailmaan kasvaa entisestään. Kappale on vahva jatkumo yhtyeen aiempiin julkaisuihin.

KUUNTELE Dark Abyss single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/ww-dark