OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Asunmaalta nollatulos Itärallista – “Keskitymme loppukauteen”

Teemu Asunmaa SM Itärallissa. Kuva: Merita Mäkinen / Meritapix

Teemu Asunmaa on joutunut keskeyttämään SM Itärallin. Syy keskeytykseen kauden viidennessä osakilpailussa on tekninen vika.

Teemu Asunmaa, 36, kartanlukijansa Ville Mannisenmäen, 27, kanssa, ovat keskeyttäneet Ralli SM -sarjan viidennessä osakilpailussa, SM Itärallissa. Keskeytyksen syynä on tekninen vika. Asunmaa kääntää katseen jo kauden kahteen viimeiseen osakilpailuun.

-Erikoiskokeella 2 ilmenneen pienen ongelman johdosta ei nähty järkeväksi lähteä ajamaan viimeistä pätkää. Kuittaamme suosiolla tästä kauden nollatuloksen, ja keskitymme loppukauteen. Kiitokset yhteistyökumppaneillemme laajasta tuesta.

Ralli SM -sarja jatkuu Lahdessa 11.-12.8.