OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lainaa velkojen maksuun? Näin yhdistät velat!

Monet tekevät hankintoja erillisillä lainoilla ja luotoilla. Ostosten tekeminen lainalla ei ole sinänsä paha asia, mutta jos lainoja kertyy useita, saattaa niiden kanssa tulla ongelmia. Tällöin velat tuntuvat painavalta taakalta, joka rasittaa taloutta ja mieltä. Onneksi on olemassa keino, jolla rahahuolia saa helpotettua nopeasti: velkojen yhdistäminen.

Velkojen yhdistäminen on prosessi, jossa kaikki erilliset lainat ja luotot yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa sinun ei tarvitse enää hoitaa useita eri lainoja, vaan voit keskittyä yhteen lainaan. Yhdistelylainan ansiosta taloudellinen tilanne selkeytyy ja velan maksaminen helpottuu.

Mistä lainaa velkojen maksuun sitten saa? Monet pankit ja rahoitusalan yritykset tarjoavat yhdistelylainoja velkojen maksuun. Kun haet yhdistelylainaa Nordic Bankin lainavertailusivuston kautta, tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella kymmeniä lainanantajia. Palvelun avulla saat kattavan kuvan lainamarkkinoista nopeasti ja vaivattomasti. Voit valita lainatarjouksista edullisimman ja näin maksimoida säästöt.

Yhdistä lainat ja helpota raha-asioiden hallintaa

Velkojen yhdistämisen suurin etu on sen tarjoama taloudellinen helpotus. Eri lainoista kertyy erilaisia kuluja ja korkoja, ja näiden maksaminen sekä useat eri maksupäivät saattavat aiheuttaa hämmennystä ja stressiä. Velkojen yhdistämisen myötä saat yhden lainan, yhden selkeän koron ja yhden maksuaikataulun. Näin raha-asioiden hallinnasta tulee paljon yksinkertaisempaa.

Lisäksi velkojen yhdistäminen johtaa usein matalampaan korkoon, koska isommissa lainoissa on yleensä alhaisempi korko kuin pienissä lainoissa. Kun lainat yhdistetään, saatat saada kokonaisuudelle matalamman korkoprosentin. Tämä voi pienentää kustannuksia merkittävästi ja tuoda paljon säästöjä pitkällä aikavälillä.

Velkojen yhdistäminen saattaa olla hyvä vaihtoehto silloinkin, kun rahatilanteesi on muuttunut ja tarvitset joustavuutta velkojen takaisinmaksuun. Valitse yhdistelylaina, jossa on juuri sinulle sopiva maksuaika ja kuukausierä. Näin voit hallita talouttasi paremmin ja saat vähennettyä rahastressiä.

Yhdistelylainalla voit saada taloutesi hallintaan omin avuin. Jos tunnet, että kaipaat apua ja neuvontaa raha-asioissa, kannattaa ottaa yhteyttä Takuusäätiöön. Takuusäätiö on sosiaalialan järjestö, jonka tehtävä on tukea ihmisten selviytymistä raha- ja velka-asioissa. Takuusäätiöstä saa neuvontaa maksuttomasti. Voit soittaa Takuusäätiöön tai laittaa viestiä chatin kautta.

Näin velat yhdistetään

Velkojen yhdistäminen saattaa tuntua monimutkaiselta prosessilta mutta on itse asiassa melko helppoa. Näin lainojen yhdistäminen etenee vaihe vaiheelta:

1. Kartoita, millaisia velkoja sinulla on.

Kirjoita ylös jokaisen velan tiedot, kuten lainan määrä, korko, todellinen vuosikorko ja kuukausierä.

2. Laske velkojen yhteismäärä Nordic Bankin lainojen yhdistely -laskurilla.

Nordic Bankin lainojen yhdistely -laskuri auttaa laskemaan, millaisen yhdistelylainan tarvitset. Laskuri on erittäin helppokäyttöinen. Siihen kirjoitetaan jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen ja lopuksi uuden yhdistelylainan tiedot. Näet heti velan määrän sekä minkä verran säästät kuukausittain uudella yhdistelylainalla.

3. Täytä ilmainen lainahakemus.

Kun olet selvittänyt, millaisen yhdistelylainan tarvitset, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se velvoita ottamaan lainaa. Voit täyttää hakemuksen yksin tai yhteishakijan kanssa. Etenkin isompia lainasummia kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Yhdessä haetussa lainassa voi olla alhaisempi korko, eli yhteinen laina saattaa tuoda vielä lisää säästöjä.

4. Vertaile lainoja.

Yleensä ensimmäisiä lainatarjouksia alkaa tulla jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaile tarjouksia ja tutustu niiden ehtoihin huolellisesti. Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Siihen on laskettu sekä korko että kulut, joten se antaa hyvän kuvan lainan todellisista kustannuksista. Jos tarjousten joukosta löytyy nykyisiä velkoja halvempi ratkaisu, voit hyväksyä tarjouksen ja saat rahat tilillesi pian.

5. Maksa lainalla kaikki loput velat kerralla pois.

Saat lainarahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Pääset siis melkein heti maksamaan muita velkojasi. Maksa kaikki muut pienet velat kerralla pois. Näin sinulle jää ainoastaan yksi kilpailutettu yhdistelylaina.

Kilpailuta yhdistelylaina Nordic Bankin lainavertailussa

Kun olet päättänyt yhdistää velkasi ja haluat löytää sopivan yhdistelylainan, Nordic Bankin lainavertailusivusto on apunasi. Nordic Bankissa tavoitat yhdellä maksuttomalla hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada parhaimmillaan jopa kymmeniä lainatarjouksia eri paikoista. Saat kattavan kuvan lainamarkkinoista, ja voit löytää juuri sinulle sopivan yhdistelylainan parhailla ehdoilla.

Nordic Bankin palvelussa pääset vertailemaan eri lainantarjoajien yhdistelylainoja helposti ja nopeasti. Voit tutustua lainojen korkoihin, takaisinmaksuaikoihin ja muihin ehtoihin. Näin löydät juuri sinulle parhaiten sopivan lainavaihtoehdon.

Kun kilpailutat yhdistelylainan Nordic Bankin lainavertailusivustolla, voit säästää paljon aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse lähetellä lainahakemuksia erikseen jokaiseen pankkiin, vaan saat kaikki tarvittavat tiedot yhdestä paikasta kätevästi yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta yhdistelylaina Nordic Bankissa ja ota ensimmäinen askel kohti taloudellisesti vakaampaa tulevaisuutta. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella tarjouksia. Suunnittele takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti ja pidä kiinni taloudellisista tavoitteistasi. Kun otat lainaa vastuullisesti ja hoidat takaisinmaksun ajallaan, voit pian saavuttaa taloudellisen vapauden ja rauhan.