OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Violet Sin

Melankolian sulatusuuni – Violet Sin julkaisee uutta musiikkia

Violet Sinin syväsukellus melankolisen metallin hämäräperäisiin valtakuntiin jatkuu 21.9 A Violent Case of Despair -nimisen sinkun muodossa. Tällä kertaa bändi on lähtenyt katsomaan millaiseen muotoon yhtyeen moderni ja melodinen, mutta perusluonteeltaan varsin kaihoisa metalli kääntyy intensiteettiä runsaasti nostaessa. Neljään minuuttiin sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi bändin tunnusomainen melankolia rauhoittaa kuulijaa tuttuun ja jo totuttuun tapaan.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/violetsin-avcod


Alkuvuonna 2023 metallimaailmaan pimeydestä noussut Violet Sin sai hyvän lähdön debyyttisinglellään The Night is Dark (And Full of Memories), joka noteerattiin laajasti metallimedioissa ympäri maailmaa. Bändin tapa yhdistää 80-luvun melodisuutta, skandinaavista melankoliaa ja suurta annosta modernia metalcorea on otettu vastaan mielenkiinnolla, eikä vähiten yhdysvaltalaisen vokalistin Jon Pyresin vahvan tulkinnan vuoksi. Siinä missä bändin toinen sinkku Fading Love koputteli romantiikan ovia jo jopa liialla melodisuudellaan, on nyt julkaistava A Violet Case of Despair tutkimusmatkalla bruutaaleissa ja monimutkaisissa äänimaailmoissa. Soolokitarassa vierailee mm. Fenyx Risingistä ja Kalmahin livekokoonpanosta tuttu Harri Hytönen.


Veli-Matti Kanasen (Kalmah) ja Jon Pyresin (Lycanthro, Threads of Fate) perustaman Violet Sinin kokoonpanon täydentävät Jimi Myohänen (Se, Josta Ei Puhuta / Kaera / Swansong / Sadistik Forest) ja Ari Levola (RASA). Bändi on julkaissut vuoden 2023 aikana singlet The Night is Dark (And Full of Memories) ja Fading Love.