Kuva: Christopher Alvarenga / Unsplash
Kehittyvässä maailmassa on monia asioita, jotka ovat pysyneet vuosikymmenienkin jälkeen kulttuurissamme. Sikarit ja alkoholijuomat ovat esimerkkejä sellaisista asoista, jotka eivät tunnu katoavan mihinkään vain päin vastoin saavat jatkuvasti uutta puhtia.
Alkoholia ei tarvitse nauttia huonoon oloon asti eikä sikaria tarvitse polttaa joka päivä. Keskustelemme ensi viikon Fiksut-ohjelmassa sikarimaailmasta ja siitä, mikä juoma sikarin vierelle sopii. Christina haastattelee Hugo’s Bar & Kitchen-ravintolan omistajaa Lasse Öhmania, joka avaa katsojalle sikarin salaisuuksia.
Katso suora lähetys keskiviikkona 15.5. kello 17:00 alkaen!
Jatka lukemista
Kaksi kolmesta valitsee hinnan vastuullisuuden sijaan ruokakaupassa
Viisi tapaa tukea suoliston terveyttä
Kauneus lähtee sisältä: viisi tapaa huolehtia ihon hyvinvoinnista ilman kosmetiikkaa