OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala Hannaa

Kehon paino voi pudota kohottamalla kuntoa rauhallisesti – 23 kiloa vuodessa pudottanut Hanna jakaa kokemuksiaan

Hanna Ikonen jakoi omassa ohjelmassaan, Pieni Pala Hannaa 2. jaksossa siitä, kuinka hänen elämänsä mullistui ja meni kertaheitolla uusiksi, kun rakas aviomies menehtyi sydänkohtaukseen.

Mieli oli maassa

Hanna

Kaikesta surusta tuli kuitenkin loppujen lopuksi kolme erilaista teosta, jotka Hanna julkaisi: Pieni pala taivasta, Pieni pala taivasta runoina ja Pieni pala minua. Kaikessa tässä elämänmuutoksessa Hanna pudotti vuodessa 23 kiloa painoa ja siitä hän avaakin omassa kirjassaan sekä tulevissa jaksoissa enemmän.

Hanna mainitsee, että hän oli aina aloittanut uusia urheilulajeja “veren maku suussa” ja lähtenyt tekemään täysillä. Tämä täysillä tekeminen kuitenkin unohtui nopeammin kuin innostus ehti kohota huippuunsa ja kaikki jätettiin kesken. Kun hän tapasi liikunta-alan ammattilaisia, hän huomasi, että urheilun aloittaminen ei vaaditaan epämiellyttävää starttia.

Kuntotestien jälkeen Hanna sai tietää oman kehonsa rajat – mihin asti voi treenata turvallisesti. Näin ollen treenit alkoivatkin kevyellä kävelyllä, mikä tuntui täysin turhalta. Loppujen lopuksi kuitenkin kunto kohosi vähitellen ja paino alkoi pudota – tästä alkoi Hannan elämäntaparemontti.

Katso Pieni pala Hannaa 2. jakso ja opi lisää Hannan elämäntapamuutoksesta: