OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala Hannaa

Moni meistä ei uskalla tehdä elämässään sitä, mitä oikeasti haluaisi tehdä

Uskallus tehdä ja toteuttaa on luonteenpiirre, jota monet varmasti haluaisivat vahvistaa omassa luonteessaan. Oli kyseessä sitten työhön, perheeseen tai harrastukseen liittyvä asia, monet suomalaiset jättävät tekemättä asiat niin, kuten oikeasti haluaisivat itse tehdä.

Uskallus ja rohkeus ei ole pelkästään sitä, että pelastaa ihmisiä palavasta talosta, vaikka ei olisi edes palomies. Uskallus ja rohkeus voivat olla paljon jotain muuta. Uskallus tehdä voi näkyä esimerkiksi esimiestehtävissä työpaikalla tai lasten kanssa huvipuistossa.

Sitä ei kannata myöskään hävetä, jos ei aina uskalla. Kaikkea ei tarvitsekaan aina uskaltaa. Tärkeintä olisi se, että jokainen meistä voisi kuitenkin elämässään saavuttaa onnen sillä, että päivän askareet eivät aiheuta isoja murheita ja kyyneliä, eikä herääminen päivään ole vaikeaa.

Hanna Ikonen keskusteli uskalluksesta ohjelmassaan Pieni pala Hannaa. Hänen vieraanaan oli taiteilija Tanja Kähkönen. Yhdessä puhuttiin siitä, mikä sai Tanjan palaamaan taiteen ääreen takaisin ja kuinka se uskallus tehdä sitä, mitä rakastaa, saatiin pinnalle.

Katso jakso tästä:

Seuraava Pieni pala Hannaa tänään, tiistaina 6.8. kello 19:00!