OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Suosittu joululahja? Juha Miedon elämäkerrasta jo kolmas painos

Kariston syyskuussa julkaisema hiihtäjä Juha Miedon elämäkerta on löytänyt lukijansa. Hellevi Poudan kirjoittamasta teoksesta Mieto on otettu jo kolmas painos.

Marraskuussa 70 vuotta täyttänyt Juha Mieto muistelee elämäkerrassaan taipaleensa ylä- ja alamäkiä. Mieto paneutuu hiihtäjäsuuruuden elämänvaiheisiin, urheilu-uraan ja koko suomalaisen hiihtourheilun historiaan. Se kertoo myös Miedon tuntemattomammasta puolesta ja siitä, minkälainen ihminen Juha Mieto oikeastaan on.

Teimme aikaisemmin tänä vuonna kirja-arvion teoksesta. Voit lukea siitä lisää täältä:


Mieto

Sidottu, suomi, 2019

Hellevi POUTA

Kun Juha Mieto kävi kotikylänsä Pitkämön kansakoulua, hänellä oli kirkas visio tulevaisuudestaan. Hänestä tulee reilu työmies ja olympiaurheilija. Näkemyksiltään ja voimiltaan vahva mies teki töitä niin kuin lupasi ja urheili itsensä suomalaisen hiihtourheilun ikoniksi.

Osta kirja tästä!