OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Finnair

Finnair lisää lentovuoroja Delhiin ja Los Angelesiin tulevan kesän vilkkaimmalle matkustuskaudelle

Finnair lisää kolme viikkovuoroa Delhiin heinäkuun 1. päivästä alkaen, ja lentää Delhiin päivittäin kesäkauden 2020 loppuun ja myös tulevan talvikauden aikana. Tällä hetkellä Finnair lentää Delhiin neljä viikkovuoroa. Reittiä lennetään A330-lentokoneella. Delhin lentojen aikataulut mahdollistavat hyvät jatkoyhteydet Helsingistä Finnairin Euroopan ja Yhdysvaltojen kohteisiin. 

Finnair lisää myös yhden lentovuoron suositulle Los Angelesin reitille 29. kesäkuuta alkaen. Uusi lisävuoro lennetään perjantaisin lokakuun 24. päivään asti. Tällä hetkellä Finnair operoi A350-lentokoneella ympärivuotisesti Los Angelesiin kolmesti viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.    

Finnair lentää viiteen kohteeseen Yhdysvalloissa: New Yorkiin ja Los Angelesiin ympäri vuoden, kesäkaudella San Franciscoon ja Chicagoon (O’Hare) ja talvikaudella Miamiin. Finnair tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä yli 100 reittiä, sillä Atlantin ylittäviä lentoja voi joustavasti yhdistää myös Finnairin yhteistyökumppaneiden American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian reitteihin.