OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Palmusunnuntain ja viikonlopun hulvattomimmat tapahtumat – huomasitko nämä viihdemaailman uutiset?

Viikonloppuna vietettiin palmusunnuntaita ja perinteisen virpomisen sijaan tänä vuonna noidat ja puput pääsivät etävirpomaan. Kekseliäät suomalaiset olivat jättäneet herkkupalkkioita kuisteille ja osa suoritti virpomisen videoyhteydellä.

Aku Hirviniemi on koronaviruspandemian myötä villiintynyt viihdyttämään some-seuraajiaan hulvattomilla videoillaan. Palmusunnuntai ei tuonut tähän poikkeusta, vaan Hirviniemi hauskutti sunnuntaina pääsiäisteemalla. Noidaksi pukeutunut näyttelijä antoi parhaat vinkkinsä tilanteeseen sopeutumiseen “Etävirpomisen alkeet” -videollaan.

https://www.instagram.com/tv/B-ln2VmlopH/?utm_source=ig_web_copy_link

Uutisoimme jo perjantaina, kuinka Elton Johnin isännöimä hyväntekeväisyyskonsertti ”Living room concert for America” keräsi yli 10 miljoonaa dollaria koronaviruksen uhreille. Koti-konsertissa esiintyi liuta huippunimiä Billie Eilishistä Alicia Keysiin.

Eilen saimme lukea taas loistavia uutisia musiikkimaailmasta. Nimittäin Death Angel -yhteen rumpali Will Carroll heräsi 12 päivää kestäneestä koomasta. Carroll julkaisi herättyään sairaalavuoteeltaan tiedotteen tilastaan, voit lukea sen uutisestamme.

Katy Perry on raskaana ja vauvan odotetaan syntyvän kesällä. Yhdessä miehensä Orlando Bloomin kanssa he julkistivat viikonloppuna odottavansa tyttölasta. Katy Perry julkaisi Instagramissaan kuvan miehestään vaaleanpunaiset kermavaahdot naamallaan ”It’s a girl” -tekstin saattelemana.

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/?utm_source=ig_web_copy_link