OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Vappuun valmistautuminen on hyvä aloittaa ajoissa – Instagramin parhaat vappuvinkit

Tänä vuonna ei perinteistä vappua pääse viettämään isolla porukalla, mutta se ei tarkoita etteikö vappua voisi silti juhlia. Nyt on mitä mainioin tilaisuus lähteä vappubrunssille omaan olkkariin! Vappuun valmistautuminen kannattaa aloittaa ajoissa, siman valmistumisessa menee noin viikko. Kokosimme Instagramista parhaat vappuun valmistautumisvinkit.

Perinteiseen vappubrunssiin kuuluvat tietysti sima, munkit, tippaleivät, perunasalaatti ja nakit. Kotivapussa on parasta se, ettei tarvitse ajatella kuin oman perheen mieltymyksiä ja niinpä vappu saa tänä vuonna maistua juuri siltä, miltä itse haluaa.

TUNNELMA – Vapputunnelmaa kotiin saa jo pienilläkin muutoksilla. Ilmapallot, serpentiini, kukat, brunssipöytä. Tai miten olisi itse tehdyt vappuhyrrät, kuten kaikkipaketissa -tili ohjeistaa.

https://www.instagram.com/p/B_JwA4JDS-t/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bw7P9g2gmb8/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BxSbL4Mh4vw/?utm_source=ig_web_copy_link

SIMA – Siman valmistaminen kestää muutamasta päivästä viikkoon, sillä sen pitää antaa käydä rauhassa. Valmistus on siitä huolimatta todella helppoa ja raaka-aineet edullisia. Kinuskikissan maustesima on herkullista! Perinteisen siman teossa onnistut sivuiltamme löytyvän Dansukkerin ohjeella.

https://www.instagram.com/p/BwR2HzDn0PZ/?utm_source=ig_web_copy_link

MUNKIT – Perinteisten munkkien sijaan voi kokeilla myös erilaisia variaatioita. Perinneruokaaprkl -tililtä löytyvät pirteän oranssit porkkanakakkumunkit. Marja Hintikka taas tarjosi ohjeen gluteenittomiin ja kananmunattomiin munkkeihin. Jos perinteiset munkit eivät maistu, niin yhteishyva -tililtä löytyy ihana vaihtoehto – espanjalaiset churrot.

https://www.instagram.com/p/BwpCx2yhyF1/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bw-C-f8HPRj/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_IcBT7BpK3/?utm_source=ig_web_copy_link

BRUNSSI – Brunssin voi koota omista lemppareistaan, vain taivas on ideoiden suhteen rajana. Instagram on pullollaan erilaisia vinkkejä. Miltäs kuulostaisi vappuhodarit tai minttupesto-perunasalaatti? Vai olisiko tänä vuonna vappu vegaaninen?

https://www.instagram.com/p/BiJ0Y2DF70y/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BiJbuaJhqi3/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bwr41UujB-t/?utm_source=ig_web_copy_link

Jos haluaa helpottaa vapun järjestelemisen työtaakkaa, niin tarjoaa moni ravintola vappubrussi-kasseja. Nyt on myös täydellinen hetki tukea paikallista yrittäjää ja nauttia herkullinen ravintolabrussi kotona.

https://www.instagram.com/p/B_ReMR3HM6L/?utm_source=ig_web_copy_link