OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tukikonsertit suomalaisille taiteilijoille 16.5. alkaen – katso ilmaiseksi Oholla!

CoronaCabaree on virtuaalinen konserttisarja, jonka taustalla on koronatilanteen myötä työttömäksi jääneiden artistien sekä muiden tapahtuma-alalla työskentelevien avustaminen ja yhdistäminen. Yhdeksi kokonaisuudeksi kaikki yhdistyvät CoronaCabaree-konserttien kautta touko- ja kesäkuun aikana.

CoronaCabareet koostuvat sekä lapsille että aikuisille suunnatuista konserteista. Ensimmäiset konsertit tulevat ulos toukokuun puolessa välissä OHO TV:llä.

Katso koko aikataulu täältä:

Ensimmäinen lasten konsertti tulee ulos lauantaina 16.5. klo 10:00

Ja aikuisten ensimmäinen konsertti sunnuntaina 17.5. klo 19:00.


Miten konsertit saivat alkunsa?

Idea sai alkunsa siitä, kun konserttien tapahtumapäällikkö ja näyttelijä-juontaja Emma Jäntti teki ehdotuksen Juha Palotien aloitteeseen virtuaalikonserteista Facebookissa pari kuukautta sitten. Ajatus herätti heti alusta alkaen suurta kiinnostusta ja näin syntyi CoronaCabareen pohja. Ideana oli ohjelmakokonaisuus, jonka avulla yleisö pystyy avustamaan esiintyviä taiteilijoita pääsemään korona ajasta yli. Korona-aika on osunut suuresti artisteihin ja koko tapahtuma-alalle.

Aloite sai suurta kannatusta ja esiintyjiä alkoi ilmottautua sankoin joukoin. Emma Jäntti laittoi pyörät pyörimään. Täysin uusi innovaatio, korona-ajan selviytymiseksi kehitetty konserttisarja tulee näkemään päivänvalon ensimmäisen kerran toukokuussa. Konserttisarja sisältää konsertteja sekä lapsille, että aikuisille ja niitä on yhteensä kymmenen.


CoronaCabareen järjestäjälle Evenderi Oy:lle on myönnetty Business Finlandin tukirahoitus ja Evenderin sivuilta selviää tarkasti mihin tukirahat käytetään. OHO TV ei saa Business Finlandin tukea, vaan toimii konserttien välittäjänä puhtaasti hyväntekeväisyydestä tärkeän asian puolesta.