OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kanye West ilmoitti asettuvansa ehdolle Yhdysvaltain presidentiksi

Räppäri Kanye West kertoi lauantaina Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä, että hän aikoo asettua ehdolle vuoden 2020 Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. 21-kertaisen Grammy-voittaja Kanye Westin asettuessa ehdolle ovat hänen tämän hetkiset suurimmat vastustajansa uudelle kaudelle pyrkivä tämän hetkinen presidentti Donald Trump, sekä demokraattipuolueen Joe Biden.

“Meidän on toteutettava Amerikan lupaus luottamalla Jumalaan, yhdistämällä näkymyksemme ja rakentamalla tulevaisuuttamme”, West twiittasi asiasta. “Asetun ehdolle Yhdysvaltain presidentiksi! #2020VISION.

Kanyen käyttämä #2020VISION tunniste on sanaleikki kuluvasta vuodesta 2020, sekä siitä että 20/20 -näkö (vision) on termi, jota käytetään ilmaisemaan normaali näköterävyys (näön selkeys tai terävyys) mitattuna 20 metrin etäisyydellä.

Toistaiseksi ei näytä siltä, ​​että West aikoo todella pyrkiä presidentiksi, sillä vaalien ollessa vain neljän kuukauden päässä on hänen vielä rekisteröitävä ehdolle asettumisensa liittovaltion vaalikomissioon, esitettävä kampanjajärjestelmänsä suunnitelma, sekä kerättävä riittävästi kannatusallekirjoituksia voidakseen osallistua marraskuussa järjestettävään äänestykseen. West on myöskin jo ohittanut määräajan ilmoittaa itsensä olemaan itsenäinen ehdokas useimmissa osavaltioissa.