OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / Lucy Liu

Nappaa talteen Lucy Liun ihonhoitovinkit

Lucy Liu tunnetaan näyttelijäntaitojensa ohella hänen virheettömästä ihostaan. Vaikka 52-vuotias nainen näyttää suorastaan kadehdittavan upealta, ovat hänen kauneudenhoitonsa perusteet ovat varsin yksinkertaisia. Women’s Health paljastaa, miten Lucy huolehtii virheettömästä ihostaan.

Aurinkosuoja on must

– Minun on oltava erittäin huolellinen aurinkovoiteen kanssa ja suojattava kaulani ja rintakehäni huivilla… Koska olen aasialainen, voin palaa auringossa, jos en ole varovainen, hän selitti Future Of Personal Health-lehdelle vuonna 2019.

Ihotautilääkäri Caren Campbellin mukaan kyseessä on tapa, joka kaikkien pitäisi oppia. Koska auringon UVA- ja UVB-säteet vanhentavat ja polttavat ihoa, on auringolta suojautuminen tärkeä osa ihonhoitoa.

Lucy saattaa skipata saippuan

Silloin kun Lucy ei käytä meikkiä, hän pesee kasvonsa pelkällä vedellä ja pesuliinalla. Tällöin hän ei käytä saippuaa. Nainen kuitenkin painottaa meikin huolellisen poistamisen tärkeyttä. Erityisesti hän rakastaa silmämeikin poistoainetta.

– Näin et joudu hankaamaan ja ärsyttämään silmänympärysihoa, vaikka meikkiä olisi kuinka paljon. Tämän jälkeen pesen kasvot saippualla ja pesuliinalla. Lopuksi sekoitan kosteusvoidetta, aloe veraa ja tipan öljyä, ja hieron seoksen kasvoihini.

Hän luottaa akupunktioon

Vaikka Lucyn ihonhoitorutiini on suhteellisen yksinkertainen, luottaa nainen säännöllisten akupunktiohoitojen voimaan.

– Se on ennaltaehkäisevä lääke. Kun käyt hoidoissa kerran kuussa, se on ikään kuin tarkistuskäynti, jotta kaikki pysyy tasapainossa. Se pitää sinut terveenä, hän kertoi Women’s Health-lehden mukaan.

Lucy on oppinut tavan vanhemmiltaan.

– Se on ollut osa kulttuuriani ja elämääni jo kauan, ja se todella, todella toimii. Se voi auttaa sinua laihtumaan, se voi auttaa ihoasi pysymään nuorekkaana ja olen huomannut, että se auttaa myös jet lagiin, hän vannoi.

Kuva: Instagram / lucyliu

Hän kiinnittää huomiota ruokavalioonsa

Kuten kaikki julkkikset ja kauneusvaikuttajat, myös Lucy juo paljon vettä päivittäin. Nesteytys onkin ihon ja koko kehon kannalta tärkeää.

– Ilman riittävää veden saantia iho näyttää samealta ja rypyt ja ihohuokoset tulevat esiin, muistuttaa ihotautilääkäri Rachel Nazarian.

Kofeiinipitoisten juomien nauttimista Lucy puolestaan rajoittaa.

– Uskon, että kofeiini on todella pahaksi iholle, hän totesi CNN:n haastattelussa.

Kosteuttaminen on kaikki kaikessa

Kosteuttaminen on Lucyn ihonhoidon peruskivi. Hollywood-julkkis ei kuitenkaan kaipaa kalliita luksustuotteita, vaan hän suosii perusvoide Aquaphoria.

– Kutsun sitä Aqua-for-alliksi. Sitä voi käyttää talvella kasvovoiteena, tai kuiville huulille milloin tahansa, hän kertoi New York Magazinen haastattelussa.

Aina Lucy ei tosin ollut yhtä minimalistinen ihonhoidon suhteen.

– Aikaisemmin tein vaikka mitä, mutta nyt tyydyn levittämään kasvoilleni kookosöljyä ja Avènen voidetta, hän myönsi E!:n taannoisessa haastattelussa.

Yksi voide, joka hänen kylppärin kaapistaan löytyy myös, on Yu-Ben kosteusvoide.

– Se on japanilaisen farmaseutin kehittämä tuote. Käytän sitä, kun olen ulkona kuvauksissa ja ihoni tuntuu kuivalta. Minusta monet voiteet ovat liian tuoksuvia, mutta tämä on täydellinen. Siitä on tullut luottovoiteeni lähes mihin tahansa tilanteeseen, Lucy paljasti.

Hän ei käy kasvohoidoissa

– En käy ikinä kasvohoidoissa, Lucy julisti CNN:n haastattelussa.

Lucy uskoo, että rajuista käsittelyistä on hänen iholleen enemmän haittaa kuin hyötyä.

– Minä luulen, että ne vahingoittavat ihoa. Ihmiset käyvät kaiken maailman kuorinnoissa ja hionnoissa, mutta mikä tahansa, missä on sana hionta, ei sovi minun iholleni, hän lisäsi.

Lähde: Women’s Health, Instagram