OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Vartalonhoidon beauty hackit jotka jokaisen tulisi tietää

Mihinpä asiaan ei netistä löytyisi omaa hackia. Meikkaamiseen ja ihonhoitoon liittyvät beauty hackit leviävät somessa kulovalkean tavoin. Vartalonhoito kuitenkin usein epäansaitusti unohtuu keskustelusta. Jos rehellisiä ollaan, arjen kiireessä kauneudenhoitorutiineista joudutaan tinkimään ja usein juuri vartalon iho unohtuu ensimmäisenä, sillä moni mieltää sen ylellisiksi vaahtokylpyjä ja hemmotteluhierontoja. Vartalon ihoa ei kuitenkaan saisi laiminlyödä; muistetaan, että iho on suurin elimemme.

Elämäntapasivu Poosh on koonnut yhteen hyödyllisiä beauty hackeja vartalonhoitorutiinin tehostamiseksi. Ne ovat nopeita ja yksinkertaisia, mutta edistävät vartalon ihon hyvinvointia. Jos toiveenasi on sileä ja hyvinvoiva iho, lue alta yhdeksän hackia, jotka nostavat rutiinisi seuraavalle tasolle.

• Levitä kosteusvoide heti, kun astut ulos suihkusta. Kun iho on vielä kostea, voide auttaa lukitsemaan kosteuden ja voiteen levittäminenkin sujuu helpommin.

• Pese kasvosi ja vartalosi aina vasta hiustenpesun jälkeen. Muuten shampoo ja hoitoaine saattavat jättää iholle ihohuokoset tukkivia tuotejäämiä.

• Käytä karvojen ajeluun karvanpoistovaahdon sijaan kookosöljyä. Se on edullista, täysin luonnollista ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

• Ovatko sisäänpäin kasvaneet karvat riesanasi? Niistä voi päästä eroon hoitamalla ihoa. Kolmen askeleen hoito-ohjelmaan kuuluu ihon kuorinta, kuivaharjaus ja homman viimeistely pinseteillä.

• Tiesitkö, että vartalonkin ihoa voi meikata? Luo oma vartalomeikkisi sekoittamalla pisara meikkivoidetta tavalliseen kosteusvoiteeseesi. Jos haluat päivettyneen ilmeen, käytä astetta tai paria oman ihosi sävyä tummempaa meikkivoidetta.

• Ostitko uuden kosteusvoiteen, joka ei sopinutkaan kasvoillesi? Ei hätää, tuotetta ei tarvitse heittää hukkaan, vaan voit hyödyntää sen vartalon ihon hoidossa. Vartalon iho ei ole yhtä herkkä kuin kasvojen, joten se tuskin on moksiskaan paksusta rasvasta, joka kasvoille levitettynä tukkii ihohuokoset ja saa finnit kukkimaan. Älä siis turhaan heitä kallista tuotetta hukkaan, vaan anna vartalosi nauttia tehokkaista aineisosista.

• Hiero käsiin ja jalkoihin paksua kosteusvoidetta ja kääri ne sukkiin 20-30 minuutiksi. Puuvilla lämmittää ihoa ja auttaa voidetta imeytymään syvemmälle. Tuloksena ovat ihanan pehmeät kädet ja jalat.

• Kun olet lähdössä juhlimaan, loihdi iholle upea hehku vartaloöljyn avulla. Jos haluat todella häikäistä, lisää öljyn sekaan pari tippaa nestemäistä korostusväriä.

• Aurinkovoiteen tärkeydestä toitotetaan jatkuvasti. Suurin osa meistä osaa jo levittää suojakerrointa kasvoille ennen kesäaurinkoon astumista, mutta moni muu kohta saattaa unohtua. Kun olet levittänyt aurinkovoidetta kasvoillesi, hiero käsiin jäänyt tuote kämmenselkiin ja rintakehälle. Nämä alueet jäävät usein huomiotta, mutta niiden herkkä iho on yleensä se, jossa auringon aiheuttamat vahingot ja ikääntymisen merkit ilmenevät ensimmäisenä.

Lähde: Poosh