OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Kristian Pekkala

Midnight Bullet julkaisi neljännen studioalbuminsa ‘Hostile Resistance’’ sekä musiikkivideon Rise And Fall -kappaleesta!

Mäntyharjulainen metallibändi Midnight Bullet julkaisi tänään neljännen studioalbuminsa Hostile Resistance. Juhlistaakseen albumia, bändi kuvasi myös musiikkivideon kappaleeseen Rise And Fall ja se on nähtävissä täällä: 

Laulaja-kitaristi Tuomas Lahti kommentoi:
”Uusi albumi näkee vihdoinkin päivänvalon ja todella mahtavaa julkaista samalla myös Rise and Fall -single. Tämä kappale on yksi koko albumin kantavia kappaleita ja albumin kirjoitusvaiheessa tuntui, että moni palanen loksahti kohdalleen juuri tämän kappaleen myötä. Riffit ovat todella koukukkaita, sekä kertosäkeistöstä tuli tarttuva. Kokonaisuutena pyrimme tekemään vähemmän kompromisseja, kuin koskaan aikaisemmin ja tämä kappale julistaa tätä ajatusta hienosti.”