OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Daria Gatska

Marco Luponero & The Loud Ones julkaisi Life & Death -debyyttialbumin

Entinen Terrowheel ja Altaria -nokkamies Marco Luponero on tuutannut pihalle energisen sooloprojektinsa Marco Luponero & The Loud Onesin debyyttialbumin “Life & Death”. Albumi koostuu kymmenestä tanakasta kappaleesta jotka flirttailevat räyhäkkään heavy rockin, folk punkin ja punkrockin rajamaastossa sisältäen hyvän vastaanoton saaneet sinkut ”Hook”, ”The New Dark Ages” ja ”Home To You”.

Albumin apulaistuottajana, äänittäjänä ja miksaajana on toiminut Wolfthrone Studion Owe Inborr ja albumilla kuullaan useita viereilevia muusikoita, kuten ruotsalaisen black metal yhtye Kvaenin Jacob Björnfot.

Albumi on julkaistu suoratoistopalveluissa ja CD:nä Inverse Recordsin toimesta ja lisäksi siitä on saatavilla hyvin rajoitetut painokset vinyyliä ja kasettia.

Kuuntele 

Spotify: https://spoti.fi/35MbhQe