OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Teppo Ristola Photography

Where’s My Bible julkaisi huikean näyttävän musiikkivideon kappaleesta Chapter III: Nest – Circle EP julkaistaan ensi kuulla

Heinolalainen Where’s My Bible jatkaa huikeiden musiikkivideoiden sarjaa ja tällä kertaa on luvassa tulevan EP:n kolmas kappale Chapter III: Nest. Kappale on otettu 13.5.2022 julkaistavalta Circle EP:lta, jonka julkaisusta vastaa Inverse Records. 

Katso Chapter III: Nest musiikkivideo: 

Laulaja Jussi Matilainen kommentoi:
“Talvi, Kuolema, Syväpääty.

Tarina saapuu siihen pisteesen jossa tapahtuu romahdus. Uupumus ja toivottomuus tanssivat käsi kädessä ja olet ajautunut niin pimeään ettät edes muista valon olemassa oloa. Toivo tuntuu liian vanhalta ajatukselta ja matka niin raskaalta niinkuin jokin veisi sinua väkisin eteenpäin. kohti loppua..

Biisillisesti tämä on selkeästi meidän raskain ja synkin kappale joka taas on lähellä omaa sydäntä ja varmaan myös siksi tuntuu, että nyt olen omalla vahvuus alueella. Myös siitä syystä olen odottanut tämän kappaleen julkaisua äärimmäisen paljon! Innolla odotan millainen sen vastaanotto on.”


Rumpali Teppo Ristola jatkaa:
“Ennen kuin kerroin yhtyeelle olevani kiinnostunut vakinaisesta pestistä tiesin, että tulevat kappaleet ovat vahvoja ja yhtye tulee ottamaan askeleen eteenpäin. Tämä kyseinen kappale vaikutti eniten päätökseeni tiedustella josko vakinaisen rumpalin paikka olisi vielä auki. Mielestäni kappaleessa yhdistyy juuri se uusi ja synkempi puoli, jota yhtye nykyään edustaa. Matka on vasta alussa!”