OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Niko Aromaa

Seinäjokelais-Helsinkiläinen Progeny of Sun julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Anguish!

Seinäjoki-Helsinki akselilta ponnistava tummansävyistä metallia soittava Progeny of Sun julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Anguish. 

Katso Anguish musiikkivideo: 


Bändi jatkaa debyyttialbuminsa säveltämistä ja kommentoi tuoretta Anguish singleä seuraavasti:

The band comments:
“Kerran Juha sanoi (säveltäjille), että voisitte kerrankin tehdä biisin, jossa olisi oikeiden ihmisten käyttämä tempo. Sitten Jaakko taas kaiveli pari riffiä arkistosta, ja lopulta ei käyttänyt niistä kumpaakaan. Tähän biisiin haettiin tietoisesti hieman erilaista lähetymistapaa, mutta samalla pyrittiin pitämään bändille tyypillinen soundi kasassa. Lopulta alkuperäisen demon kaikki kulmat hiottiin yhdessä bändinä, ja annettiin jopa Juhankin lisätä pari filliä. Sitten Niko lauloi, ja taas tuli ykkösellä pelkkää timanttia. Tämä oli nopeiten tuotettu kappale ideasta valmiiseen kappaleeseen bändin historiassa. Heti ensimmäisen demoversion kuultuamme päätimme, että tämä tehdään heti sinkuksi.”