OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / venuswilliams

Venus Williams panostaa sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin: lue tennistähden vinkit

Seitsemän Grand Slam -mestaruutta ja muutaman olympiakullan nimiinsä ottanut Venus Williams on kiireinen nainen. Silti tennistähti ehtii panostamaan henkilökohtaiseen hyvinvointiin joka ikinen päivä. Marie Claire haastatteli Williamsia selvittääkseen, miten tämä hoitaa itseään. Williamsi hyvän olon motto tiivistyy kolmeen asiaan: onnellisuuteen, wellnessiin ja tasapainoon.

– Ensinnäkin, minulle itsestä huolehtiminen tarkoittaa onnellisuutta ja elämistä onnellisuuden mahdollistavalla tavalla. Self caren laajempi määritelmä on mahdollisuus toteuttaa unelmasi ja tehdä asioita, joista pidät, oli kyse sitten työstä tai yksityiselämästä. Se on valtava osa hyvinvointia. Lisäksi siinä on kyse tasapainon löytämisestä; kuinka voit tuntea voivasi hyvin ja voida hyvin niin fyysisesti kuin henkisesti, Williams sanoo muotilehdessä.

Panostus henkiseen hyvinvointiin

Williams painottaa, että hyvinvoinnin taikaresepti on jokaisella erilainen. Samat rutiiniit tai samat ruoat eivät toimi kaikille. Itse hän kertoo nousevansa joka aamu viideltä ja aloittavansa päivänsä musiikilla, joka määrittelee päivän tunnetilan.

– Soitan yleensä musiikkia koko talossa. Se, mitä haluan kuunnella, vaihtelee. Jos minulla on vapaapäivä, saatan valita rauhallista musiikkia, mutta jos minun täytyy lähteä liikkeelle, valitsen jotain muuta, hän selittää.

Aamiaiseks hän nauttii smoothien, joka tukee palautumista ja parantaa keskittymistä. Musiikin lisäksi Williams käyttää myös muita tunnelmaa luovia työkaluja.

– Poltan kynttlöitä joka päivä. Minulla palaa monta kynttilää, mutta kaikkien aikojen suosikkini on Christian Diorin Ambre Nuit. Sen tuoksu on maaginen ja pitkäkestoinen.

Iltaisin hän rauhoittaa kehon ja mielen magnesium-voiteen avulla.

– Se on yksi beauty hack- suosikeistani. Se auttaa minua saamaan sisäisen ja ulkoisen hehkun.

Myös gua sha kuuluu Williamsin arkirutiiniin.

– Se on minusta fantastista. Se on todella luonnollinen ja helppo tapa säilyttää nuorekas ulkonäkö. Se ei vie paljon aikaa, eikä se vaadi suuria investointeja, hän toteaa.

Tärkein teko kauneuden ja hyvinvoinnin kannalta on tietenkin uni.

– Saatko tarpeeksi lepoa? Se ei ole helppoa, ihmiset eivät nuku tarpeeksi. Tiedät, miten unen puute näkyy. Hyvät yöunet ovat todella tärkeitä terveyden kannalta; mielen, kehon, sielun, ihon ja moraalin kannalta, Williams muistuttaa.

Ulkoista hehkua keittiötarvikkeista

Yksi Venus Williamsin tärkeimmistä kauneudenhoitotuotteista on aurinkovoide.

– Yleensä teen valtaosan ihonhoitorutiinistani treenin jälkeen, mutta tämän askeleen teen ensimmäisenä aamulla. Harjoittelun jälkeen puhdistan kasvoni ja levitän kaikenlaisia seerumeita ja ​​voiteita. Yritän pitää rutiinini melko yksinkertaisena, sellaiseina jota jaksaa noudattaa, nainen kertoo lehdessä.

Williams ei muutenkaan jaksa niuhottaa liikaa kauneudenhoidosta. Hän käyttää paljon arkisia ja edullisia, joka keittiöstä löytyviä ainesosia.

– Afrohiukseni eroavat suorista hiuksesta, ne tarvitsevat enemmän öljyä. Käytän risiiniöljyä yhdessä kasvoöljyjen kanssa ja olen huomannut sen todella toimivan kohdallani. Yksi suosikkiproteiineistani hiuksissa käytettäväksi on raaka kananmuna. Äitini kehotti minua käyttämään sitä. Epäröin, mutta kun kokeilin kikkaa, se todella tuntui ehkäisevän hiustenlähtöä. Käytän sitä kuuden viikon välein riippuen siitä, missä kunnossa hiukseni ovat, nainen paljastaa.

Kun Williams meikkaa, hän suosii luonnollista, myrkytöntä kosmetiikkaa.

– Aina ei ole helppoa hallita sitä, mitä laitat kehoosi, mutta on todella helppoa hallita sitä, mitä laitat ihollesi. Olen pikkuhiljaa vaihtanut tuotteitani puhtaampiin.

Lähde: Marie Claire, Instagram