OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsinki puhuu 24.-25.8. Espan lavalla – teemoina Itämeri, kulttuuri ja hyvä elämä

Helsingissä keskustellaan tällä viikolla muun muassa siitä, onko Itämeri päästölähde vai hiilinielu, miten selvitä ekoahdistuksesta, miten sujuu kulttuuriväeltä lobbaaminen ja millaista tulevaisuutta kulttuurialalle povataan. Helsinki puhuu -keskustelutapahtuma järjestetään Espan lavalla 24-25. elokuuta.

Keskustelijoithin lukeutuvat esimerkiksi Rosa Meriläinen, Kaisa Rönkkö, Kaarina Gould, Alf Norkko, Tuomo Puumala, Fatim Diarra, Janne Auvinen ja Juhani Merimaa.

Keskustelupäivät alkavat Kulta ry:n pääsihteeri Meriläisen vetämillä Kaiken maailman kysymyksillä, joissa käsitellään yleisön lähettämiä aiheita ja kysymyksiä. Kaiken maailman kysymyksiin vastaamassa ja niistä keskustelemassa ovat Juhana Vartiainen, Eveliina Heinäluoma, Minja Koskela, Johannes Pessi ja Reetta Heiskanen. Keskustelujen lomassa esitetään myös viihdettä musiikista viittomakieliseen runouteen.

Helsinki puhuu -keskustelutapahtumaa voi seurata paikan päällä Espan lavalla tai suorana striiminä Helsinki-kanavalla ja hs.fi:ssä. Tapahtumalla halutaan mahdollistaa moniääninen keskustelufoorumi, herättää ja lisätä keskustelua kansalaisten kesken sekä kannustaa yhteiskunnalliseen toimintaan. Yleisö voi esittää kysymyksiä ja keskusteluaiheita paikan päällä tai lähettää niitä ennakkoon osoitteella espanlava@hel.fi.

Tapahtuman järjestävät Savoy-teatteri ja kulttuurikeskus Caisa yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa. Mukana ovat myös Selkokeskus, Suomen arvostelijain liitto, Kulta ry, Ursa Minor, SKS Kirjat.

Lähde: Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala