OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Aarni Visuals / Mikko Parkkonen

Rioghan julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Bruises

Rioghan julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Different Kinds Of Losses 9. joulukuuta levy-yhtiö Inverse Recordsin kautta. Albumi on tehty yhteistyössä Jonas Renksen (Katatonia), Einar Solbergin (Leprous), Teemu Liekkalan (Red Eleven, Manufacturer’s Pride) sekä Teemu Koskelan (Celesty) kanssa.

Albumilta lohkaistiin tänään neljäs single Bruises, jonka on säveltänyt norjalaisesta Leprous -yhtyeestä tuttu Solberg. Sanoitukset ovat Rioghanin omaa käsialaa. Musiikkivideon toteutuksesta vastaa Aarni Visuals.

– Bruises tuo yhteen kevyintä sekä samalla raskainta Rioghania tähän mennessä. Lyriikasta voi poimia konkreettisen tarinan siitä, miltä tuntuu ymmärtää, että joistain asioista pitää päästää irti jos ne eivät enää toimi, tai ne tuottavat pelkästään harmia, sekä millaisen myrskyn se saattaa sisäisesti aiheuttaa ennen kuin asioista voi päästä yli. Tämän biisin laulujen työstäminen oli aikamoinen henkilökohtainen matka tutkiskella millaisia erilaisia kerroksia itsestä löytyykään, ja ulottuvuudet mihin päästiin tuo aika hyvin esille sanoituksenkin ääripäitä, Rioghan kuvailee levy-yhtiön tiedotteessa.

Kuuntele Bruises- single täällä.

Katso musiikkivideo täällä.

Lähde: Inverse Records