OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsinkiläinen Judith Alice julkaisi Resolute EP:n ja uuden musiikkivideon!

Helsinkiläinen Judith Alice julkaisi perjantaina uuden Resolute nimen saaneen EP:n. Julkaisusta vastaa kotimainen Secret Entertainment. Julkaisun kunniaksi myös uusi ‘Person That I Hate’ musiikkivideo näki päivänvalon ja se on nähtävissä täällä: https://youtu.be/FfpqWtNVQZ0  

Kitaristi June Stacy kommentoi: 
“EP:n duunaaminen oli melko työlästä ja hidasta koronan takia. Nauhoteltii ensin demoja sitte lopulta levyversioita pikkuhiljaa aina ku pysty. Sitte ku saatii masteri lopulta kätee vähä yli vuos sitte, Izzy (kitaristi) päätti siirtyy eteepäin ja lähti bändistä. Me ei haluttu julkasta mitää eikä kuvata musavideoita vajaalla miehityksellä ni siinähä meni taas puol vuotta ennen ku löydettii Vasco toisen kitaran vartee. Mut tässä tää nyt vihdoin on: ‘Resolute’. EP joka päivittää Judith Alicen soundin 2023 vuodelle!”

BIOGRAFIA:
Judith Alice on vuonna 2016 perustettu Helsinkiläinen rock-yhtye, joka on tunnettu räväkkänä live[1]esiintyjänä ja omaperäisenä tyylien yhdistelijänä. Judith Alice sai alkunsa pitkäaikaisten ystävien June Stacyn ja Stan Fordin (Skeeter Hazy) ideasta, ja pian bändi koostuikin jo viidestä jäsenestä. Biisejä syntyi nopesti ja bändin ensimmäinen virallinen single “I Only Go Out When It’s Dark” julkaistiin vuonna 2017 ja seuraava single “Drug Festival” vuonna 2018. Ensimmäistä albumia äänitettiin pitkään sisältäen paljon vastoinkäymisiä, mutta siitä huolimatta monien mutkien jälkeen Judith Alicen ensialbumi “Into the Valley of Madness” julkaistiin vuonna 2020 sisältäen muun muassa Judith Alicen coverin tanskalaisesta hitistä “I Will Stay”. Kyllä, juuri se, mutta ei se ole Hurriganesin oma biisi. Kun maailma sulkeutui pandemian takia, Judith Alice alkoi kuumeisesti työstämään uutta musiikkia kokeillen ennenkuulumattomia tyylivaikutteita. Tästä seurauksena, Judith Alice aloittaa vuoden 2023 uudella singlellä/videolla “Tonight’s Alright (feat. Diison)” ja uudella EP:llä “Resolute”

EP:n kuva: Aaro Tuisku, EP:n kansi: Jussi Aaltonen

Judith Alice – Resolute (EP 2023)

Biisilista:
01. Tonite’s Alright (feat. Diison)
02. Person That I Hate
03. Watch Out!
04. Blind Leadin’ The Blind
05. Close To The Sun

Singlen kuva: Jukka Aaltonen, singlen kansi: Jussi Aaltonen

Tonite’s Alright (feat. Diison) (single

2023)
ISRC: FI3FC2372601

Kokoonpano:

Skeeter Hazy – laulu
June Stacy – kitara
Vasco – kitara
Eric Jacobi – basso
Aaron Snow – rummut

Lähde: Inverse Music Group