OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Suomalais-Virolainen Killhall julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Delirium Tremens – Debyyttialbumi ulkona kesäkuussa!

Suomalais-Virolainen Killhall julkaisee odotetun debyyttialbuminsa ‘Skullsplitter‘ 2.6.2023 Inverse Recordsin kautta. 

Toinen singlelohkaisu ja musiikkivideo Delirium Tremens julkaistiin puolestaan tänään ja se on kuultavissa täällä: https://push.fm/fl/killhall-delirium-tremens 

Bändi kommentoi:

“Olemme kaikki olleet siellä. Mutta ei ehkä niin syvällä. Kappaleessa ja videossa päähenkilö ryhtyy matkalle jonka hän on tehnyt useasti – Delirium tremens. Tämä on tarina viinapirun myrkyllisyydestä, joka valtaa miehen elämän ja saavat kaiken näyttämään erilaiselta. Tai ehkä jopa paremmalta kuin se todellisuudessa on?

Ensimmäinen single Fear Shaped Man kuultavissa täällä: https://push.fm/fl/killhall-fear 

BIOGRAFIA:
Killhall syntyi tarpeesta kehittyä muusikkoina. Matkustaessa treeneihin yli 666 kilometrin
päästä ja kahdesta naapurimaasta, tulisi kysyä: “Miksi vi¤#§§a? Eikö ole ketään muita, jonka kanssa soittaa lähempänä?” Todellinen vastaus siihen on, että kaikilla jäsenillä on yli 15 vuoden kokemus keikoista, treeneistä sekä bändien vaihdosta ja jossain vaiheessa haluat vain löytää oikeat bändikaverit rinnallesi. Lyhyesti sanottuna haluat vain räimiä metallia, nähdäksesi ihmisten pomppivan soittamasi rytmin tahtiin ja kertoaksesi, miltä metallin pitäisi kuulua korvissamme, näkyä silmissämme ja miltä sen tulisi tuntua pohjoisissa sydämissämme.

Lähde: Inverse Records Promokuva: Jetro Stavén