OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

SPEEDWAY: Valsarnalle voitto, Mustonen tyytyväinen Allsvenskan avaukseen

Kuva Must One's tiedote.

Hallitseva mestari Valsarna avasi 12.05. Allsvenskan kauden mestarin arvolle voitolla Nyköpingissä. Vierasottelussa hagforsilaiset ottivat kuskin paikan heti alusta ja voittivat Griparnan pistein 41-49.

Jesse Mustosen Allsvenskan avaus oli hyvä. Viidestä erästä varkautelainen ajoi kolme erävoittoa ja yhteensä 12 pistettä. Kilpailun viimeinen, 15. erä etenkin oli Mustoselta vakuuttava. Parhaiden pistemiesten erässä Jesse otti ulkoradalta todellisen tykkistartin, taittoi muiden eteen kärkeen ja ajoi erän voittoon. Valsarnan kapteeni Antonio Lindbäck varmisti Jessen takana 5-1 erävoiton. Lindbäck ei menettänyt vastustajille pistettäkään. Kisan jälkeen haastateltavana oli tyytyväinen kuski.

– Hyvä kauden avaus, aina on kuitenkin kivempi voittaa kuin hävitä. Joukkueelta vahva suoritus, tästä on hyvä jatkaa, toteaa Mustonen.

– Oma ajo oli hyvä. Keskimmäisiltä starttipaikoilta, kakkoselta ja kolmoselta, en päässyt riittävän hyvin liikkeelle. Sisä- ja ulkoradan lähtöpaikoilta sain hyvät startit. Ohittaminen oli tänään haastavaa, ajolinja oli sisällä.  Pyörät toimi tänään hyvin, kommentoi Mustonen.

Valsarnan kausi jatkuu vierasottelulla Mariestadissa kahden viikon päästä.

Lähde: Must One’s tiedote.