OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Omnivortex julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan

Promokuva: Antti Kontoniemi

Helsinkiläinen, teknistä death metallia soittava Omnivortex on julkaissut ensimmäisen sinkkulohkaisun tulevalta “Circulate” -nimiseltä kakkosalbumiltaan. “Dwells” -nimeä kantava sinkku on tulevan levyn avausraita:

“Dwells on ensimmäinen biisi mitä kakkoslevylle tehtiin. Oli myös selvää kohtalaisen aikaisessa vaiheessa, että biisi tulee olemaan levyn avausraita, sillä haluttiin ottaa pesäeroa ekaan levyyn ja aloittaa selkeästi ns. kaasu pohjassa. Tuleva levy on kokonaisuutena synkempi, armottomampi ja kaikin puolin rankempi kuin debyytti.”, yhtyeen laulaja-kitaristi Severi Saarioja kommentoi.

Uusi julkaisu on kvintetistä kvartetiksi kutistuneen yhtyeen ensimmäinen uusilla kokoonpanoroolituksilla. Levyllä kuullaan niin kitaristi Saariojan, kuin myös rumpalin pallista vastaavan Aaro Östermanin lauluja. Toisen kitaristin tontista vastaa debyyttilevyltä tuttu Mikko Pylkkö, ja basistin roolin on itselleen vakiinnuttanut Mikael Reinikka.

Levyn tuottamisesta, äänittämisestä ja miksaamisesta on vastannut debyyttilevyn tapaan Teemu Aalto (Insomnium, Omnium Gatherum). Masteroinnista vastasi mm. Ghostin ja Mayhemin kanssa yhteistyötä tehnyt Jaime Gomez Arellano. “Circulate” julkaistaan 29.9.2023.

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/omnivortex-dwells

Youtube: https://youtu.be/jgtQieFS0mY

Kokoonpano:

Mikael Reinikka – basso

Severi Saarioja – kitara, laulu

Mikko Pylkkö – kitara

Aaro Österman – rummut, laulu

https://www.facebook.com/omnivortexofficial/
https://www.instagram.com/omnivortexofficial/