OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Coventhrall jatkaa avaruusseikkailuaan toisella singlellä – tällä kertaa esitellään tarinan sankari

Kuvitus: Mario Lopez, Layout: Toni Bite

Kuukausi sitten esikoissinglensä julkaissut Coventhrall täräyttää kehiin seuraavan jatko-osan. “Avatar” biisi esittelee nimensä mukaisesti Legacy of Morfuidra -levyn sankarin ja Morfuidra planeetan pelastajan Avatarin. Päähenkilöä tulkitsee antaumuksella Adamantra yhtyeestäkin tuttu Tuomas Nieminen, joka laulaa kappaleen säkeistöt ja yhdessä Sami Ilvosen kanssa antavat palaa kertosäkeissä.

Tarinan kertoja Sami Ilvonen kuvailee Avatarin roolia:

“Avatar on vielä nuorukainen, kun hänet valitaan tärkeään ja vaaralliseen tehtävään murtautua ulos Scaveneitten saartorenkaasta. Hänelle annetaan Covenin toimesta kyky ja voimat käyttää Morfuidran kansan muinaista teknologiaa ja työkaluja. Avatar päätyy tahtomattaan elämänsä seikkailuun, mutta nuorukaisen päätä ei huimaa.”

KOKOONPANO:
Sami “Texas” Ilvonen: laulu
Toni Bite: kitara
Jukka Hoffrén: basso, koskettimet, kitara
Kimmo Korhonen: kitara
Janne Ojala: rummut

Tuomas Nieminen: Avatar

Basisti Jukka Hoffren kommentoi Tuomas Niemisen valintaa Avatarin rooliin:

“Alusta saakka oli selvää, että tähän rooliin vaaditaan komeaäänistä sankaritenoria. Tuomaksen kyvyt tulkitsijana ja rooliin heittäytyjänä olivat tuttuja jo monen vuoden ajalta, joten ehdotin häntä heti ensimmäisenä tähän pestiin.”

Kappale on edellisen sinkun tapaan melodista ja menevää tuplabasariherkkua kaikille power metallin ystäville. Kappale päätyi lopulliseen muotoonsa vasta rumpunauhoitusten jälkeen. Kitaristi Toni Bite muistelee studiossa vietettyjä päiviä:

“Janne (Ojala) oli jo soittanut rummut levylle, jonka jälkeen nauhoitimme Jukan (Hoffren) kanssa jo bassoja ja kitaroita tähän biisiin sisään, kun yhtäkkiä alkuperäinen kertosäe alkoi tuntumaan aika kehnolta. Päätimme lopettaa nauhoitukset siltä päivältä ja menimme saunaan miettimään tilannetta. Kipakoitten löylyjen jälkeen Jukka nappasi kitaran käteensä ja teki siltä istumalta uuden kertsin, joka päätyi sitten levylle ja onnistui aika hyvin.”

Sinkku ja myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä kokopitkä albumi julkaistaan Inverse Recordsin kautta.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/coventhrall-avatar

Katso lyriikkavideo: https://youtu.be/Gkn79CPqu5g

www.facebook.com/coventhrall
www.instagram.com/coventhrall

Haastattelupyynnöt & kontaktit:
Jukka Hoffrén
hofublack@hotmail.com
+358-50-535 1441