OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ranskalais-suomalainen The Nearlies julkaisi Polska Konitski singlen tulevalta Fresh Memories albumiltaan!

Promokuva: SIMSIM-ART.com

Ranskalais-suomalainen ghost rockia soittava The Nearlies julkaisi tulevan albuminsa ensimmäisen singlen Polska Konitski. Kappale on otettu Concorde Music Companyn kautta julkaistavalta toiselta studioalbumilta, joka kantaa nimeä Fresh Memories.

KUUNTELE Polska Konitski: https://push.fm/fl/nearlies-polska

Rumpali Derico Da Purificacao kommentoi:
“The Nearliesin rumputaiteilija Derico de Purificacao kutsuu suurella ilolla kaikki paikalle ja tutustumaan The Nearliesin toisen levyn julkaisuun. Rockalbumi on nimeltään Fresh Memories, ja sen suunnittelivat kitaristi J. Kortesmaa sekä laulaja ja basisti H.Kortesmaa. Sävellykset ja sanoitukset signeerasivat Kortesmaat, kitaristi vastasi projektin ohjaamisesta tehden levystä entistä erikoisemman ja aidomman. Toivomme kaikkien rockfanien nauttivan tästä teoksesta jonka ensimmäinen singlelohkaisu on Polska Konitski. Saatavilla kaikilla suoratoistoalustoilla, voit kuunnella uutta musiikkia milloin ja missä haluat. Älä tuhlaa aikaa, lisää heti The Nearliesin uusi single soittolistalle! Rokataan!

Biografia:

The Nearlies muodostui viitisentoista vuotta sitten Ranskassa. Tuleva basisti sekä kitaristi kaipailivat muitakin vapaa-ajan harrastuksia kuin ylenpalttinen viinin maistelu. Homma alkoi instrumentaalimusiikkia soitellen mutta pian havaittiin että keikkoja saadakseen olisi syytä löytää laulaja. Uuvuttavan yhden laulajan koelaulusession jälkeen katsottiin parhaaksi pakottaa basisti laulamaan. Pikakelauksella vuoteen 2019, kaksikko kohtasi puuttuvan pyörän eli Derico Da Purificacaon. Tuleen ei jääty makoilemaan ja ensimmäinen albumi Ghost Rock ilmestyi 2020. Muutaman vuoden uutterahkon harjoittelun ja älynystyröiden hieronnan tuloksena on syntynyt Fresh Memories, julkaisuajankohta syksyllä 2023. Fresh Memories on kokoelma melodioita ja runoja, vaikuttimena ilmeisen mutkikkaat viime vuodet. Vakavampana loppukaneettina mainittakoon, että kitaristi haki kokemusta 90-luvun alkupuolella pohjanmaalaisessa Mama & The Darkbreakers-yhtyeessä sekä jatkokoulutusta 90-luvun loppupuolella helsinkiläisessä B-fly – orkesterissa.

The Nearlies – Polska Konitski

Sävellys: Jarmo Kortesmaa
Sanoitus: Jarmo Kortesmaa, Hanna Kortesmaa, Jan Djikstra

Singlen kansi The Nearlies

Kokoonpano:

Laulu & basso: Hanna Kortesmaa
Kitara: Jarmo Kortesmaa
Rummut: Derico Da Purificacao

Linkit:

https://www.facebook.com/TheNearlies