OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oululainen rock-trio Rat Boogie julkaisi Country Boy singlen ja musiikkivideon!

Promokuva: Iivari Aikio

Oululainen rock-trio Rat Boogie julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon kappaleesta Country Boy. Kyseessä on ensimmäinen single myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Ignoring the Cost EP-julkaisulta, joka tulee ulos tuttuun tapaan Secret Entertainment-yhtiön kautta.

Laulaja-kitaristi Mika Palosaari kommentoi:
“Rat Boogien uudelta EP:ltä irroitettu tuoresingle Country boy kaahaa melodisesti ja vauhdilla, samalla myös uusin maustein. Ihmissuhteiden labyrintistä kuuluu tummasävyisiä parahteluita kun maalaispoikaa on taas viety harhaan. Mutta sellaistahan se on, nautitaan kyydistä! “

KATSO Country Boy Musiikkivideo: https://youtu.be/9Tpn0L6DOy0

KUUNTELE single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/rat-boogie-country-boy

RAT BOOGIE:

Rat Boogie on kokeneiden pohjoisen poikien trio joka pistää sekoittimeen nipun makoisia vaikutteita ja valmistaa niistä napakan ja originaalin rock’n roll-kokonaisuuden. Oululaisyhtyeen ytimessä kuplii orgaanisesti virtaava livesoitto, jota soljuvat melodiat lennättävät ärhäkästi eteenpäin.

Mm. EBPSATRFM:sta, The Blaster Masterista ja Laid Back Towniesista tutut kehäketut seikkailevat rennosti rock’n rollin ytimessä turhia kliseitä ja genrerajoja väistellen, laulujen aiheet laajalla skaalalla ympäröivään elämänmenoon ankkuroiden.

Rat Boogie – Country Boy
Sävellys: Mika Säkkinen
Sanoitus: Mika Palosaari
ISRC: FI3FC2394101
Kansikuva: Pasi Aikio

Kokoonpano:

Mika Palosaari – laulu & kitara
Mika Säkkinen – basso & laulu
Pasi Aikio – rummut

Linkit:

https://www.facebook.com/Rat-Boogie-155701891127264
https://ratboogie.bandcamp.com
https://www.instagram.com/rat_boogie