OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Miss Vain julkaisee uuden Crocus Biflorus EP:n elokuussa – Song of Solitude single kuultavissa nyt!

Promokuva Viljami Kamppinen, editointi Kasperi Kinnunen

Tamperelainen Miss Vain julkaisee uuden Crocus Biflorus EP:n 11.8.2023 Inverse Recordsin kautta. EP:lta lohkaistu Song of Solitude single puolestaan on nyt kuultavissa useimmissa suoratoistopalveluissa täällä: https://push.fm/fl/miss-vain-sos

Bändi kommentoi singleä:
“Kappale pitää sisällään elementtejä progressiivisesta metalista pop – rockiin ja paljon siltä väliltä. Lyriikka kertoo yksinkertaisesti menetyksestä, menneiden suremisesta ja paremman huomisen toivosta. Ja kuinka se mitä syvimmin haluat, tuntuu olevan saavuttamattomissa, vaikka se olisikin ihan käden ulottuvilla ja vain tuuman valopiirin ulkopuolella!

Se kertoo yksin jäämisen pelosta, rakkauden ja hyväksytyksi tulemisen kaipuusta yleisellä ja / tai henkilökohtaisella tasolla… Mutta elämässähän on pääsääntöisesti kyse juuri tästä! Eikö vain?”

KUUNTELE All the Same single: https://push.fm/fl/missvain-ats
KUUNTELE Leap of Failed single: https://push.fm/fl/miss-vain-leap

Biografia

Miss Vain on metallin kurimuksessa luoviva viisihenkinen rock-yhtye Tampereelta, jonka musiikki on sarvia nostattavaa energiaa, tarttuvia melodioita ja höyhenen herkkää tulkintaa.

Yhtye on perustettu kahden henkilön studioprojektina Lempäälässä 2019. Kahden kevyemmän kappaleen julkaisun jälkeen puhalsivat uudet tuulet vuonna 2021, kun vire madaltui ja projekti muodostui kokonaiseksi yhtyeeksi. Tavoitteemme on tarjota viihtyisiä hetkiä musiikin ystäville, niin uusilla äänitteillä, kuin keikkojenkin merkeissä.