OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Death’s-Head And The Space Allusion julkaisee toisen studioalbuminsa myöhemmin tänä vuonna – The Son of Shahar single julkaistu tänään!

Promokuva: Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)

Oululainen Death’s-Head and the Space Allusion julkaisee toisen studioalbuminsa myöhemmin tänä vuonna Inverse Recordsin kautta. Ensimmäiseksi singlelohkaisuksi valikoitui kappale nimeltä The Son of Shahar ja lyriikkavideo on nähtävissä täällä: https://youtu.be/Qsxnbe0rM1o

Kitaristi Antza Talala kommentoi:

“Death-Head And The Space Allusionin toinen albumi sisältää 7 biisiä, mistä mikä tahansa biisi olisi käynyt ensimmäiseksi single -julkaisuksi. Levyn viimeinen biisi tosin kestää melkein sen 10min, joten siinä olisi ehkä ollut turhan paljon pureskeltavaa.

The Son of Shahar on raskas, rento keskitempoinen, mikä tuntui olevan sopiva biisi lyödä ulos ensimmäisenä maistiaisena. Sanoituksellisesti lyhyestä virsi kaunis. Kun tämä maailman meno vaikuttaa tällähetkellä olevan aika hulvatonta, eikä Jeesuksen toista tulemista lupauksista huolimatta tunnu tulevan, silloin voisi hätiin kutsua vaikka Sarastuksen Pojan, ja tsekattais millaisia ajatuksia häneltä irtoaisi.

Jos totta puhutaan, sanoitusten taustalla saattaa myös olla ihan ihmisen/ihmisten käyttäytymismalleihin perustava ajatus, mutta jokainen tehkööt omat johtopäätelmät kun kappaletta kuuntelee. Tietynlaiset ihmiset ehkä tarvitsevat tietynlaista Valonkantajaa elämäänsä. Pirteä kesäbiisi siis!”

KUUNTELE The Son of Shahar single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/dhatsa-shahar

BIOGRAFIA:

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on Oulussa vuonna 2016 perustettu bändi, joka on yhdistelmä melodioita, metallia ja puhtaita lauluja. Bändi julkaisi ‘The Counterbalance’ nimeä kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2019. Toinen albumi tulee näkemään päivänvalon vuonna 2023, mutta sitä ennen luvassa on muutama singlemaistiainen.

Tällä omaperäisesti nimetyllä bändillä on mielenkiintoinen tapa lisätä musiikkiinsa melodioita, metallia ja rockin raivoavaa henkeä kitarasooloillaan, ja kaikki tämä vielä progressiivisella otteella.

Yhtyeen musiikissa kuullaan tuttuja 80-luvun tunnelmia ja fiiliksiä, joista on kiittäminen suuresta määrästä koskettimia heidän kappaleissaan.

Bändissä on jäseniä useista tunnetuista bändeistä, kuten To/Die/For, Burning Point, Antipope ja Downstone.

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on hieno, uudenlainen modernin kuuloinen bändi, jossa voi kuulla rohkeita vaikutteita 80-luvulta. Tämä erinomainen metallipaletti tuodaan loistavasti esiin ‘The Counterbalance’ -debyyttialbumilla. Tuleva toinen albumi jatkaa samalla polulla!

Death’s-Head And Space Allusion – The Son of Shahar

ISRC-koodi: FI-DHS-22-00017

Sävellys ja sanoitus: Antza Talala

Singlen kansi: Petri Lampela

Kokoonpano:

Valtteri Virolainen – laulu

Antza Talala – kitarat

Aleksi Mäkelä – kitarat

Juho Rikberg – basso

Jussi Ontero – rummut

LINKIT:

https://www.facebook.com/dhatsaband
https://www.instagram.com/dhatsabandofficial