Feller Experience

Jean Feller on ITF Taekwondon 7. dan mestari ja ammattiurheilija. Fellerin noin 30 vuoden urheilukokemukseen on mahtunut iloa ja surua. Matkoja ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi Pohjois-Koreaan, turvamiehen töitä ja urheiluvalmennusta, Fellerin taskusta löytyy paljon materiaalia. Seuraamme Fellerin elämää ja muistelemme aikaisempia erikoisempia tapahtumia.

WWW.JEANFELLER.COM


EDELLISET JAKSOT

Itsepuolustus maassa ja voimansiirto

Itsepuolustuksen perusteita. Jokaisen kannattaa perehtyä itsepuolustuksen perusasioihin, sekä harjoitella muutamia itsepuolustusliikkeitä. Maassa tai muulla alustalla makaaminen ei tarkoita sitä, etteikö kiperästä tilanteesta pääsisi pois. Voimansiirto on itsepuolustuksen yksi tärkeimpiä osa-alueita.

Itsepuolustus & kuristusotteet

Itsepuolustuksen perusteita. Jokaisen kannattaa perehtyä itsepuolustuksen perusasioihin, sekä harjoitella muutamia itsepuolustusliikkeitä. Kuristusotteista irtautuminen saattaa vaikuttaa pelottavalta, mutta niistäkin voi päästä irti.


Itsepuolustus & ranneliikkeet

Tuntemattomat henkilöt voivat ottaa ranteesta kiinni niin, että et pääse irtautumaan siitä lainkaan. Erityisesti sinua isompi henkilö saattaa pitää ranteista kiinni todella vahvasti. Muutamilla yksinkertaisilla liikkeillä pystyy kuitenkin pääsemään tilanteesta pois.


Feller Experience – Viikon treenivinkki – 20 minuutin kotitreeni

Jean Fellerin 20 minuutin kotitreeni, johon tarvitset vain kevyen kepin – vaikka harjanvarren. Feller keskittyy suuriin lihaksiin, kuten vatsa- ja selkälihaksiin ja voit seurata treenin mukana koko videon ajan. Aivan kuin sinulla olisi personal trainer kotonasi!


Feller Experience – Viikon treenivinkki – 30 minuutin kotitreeni

30 minuutin kotitreenissä pääset treenaamaan muun muassa vatsalihaksia ja avaamaan jumiutuneita niska- ja hartialihaksia. Kokeile myös TE3 Digital stick-treenikeppiä, jos haluat seurata kehitystäsi.


Viikon treenivinkki – 10 minuutin kotitreeni

Jean Feller näyttää, millaisia liikkeitä voit tehdä kotona ilman sen kummempia välineitä. Tarvitset vain jonkinlaisen kepin, esimerkiksi harjanvarren ja voit tehdä perässä.
10 minuutin kotitreenissä pääset treenaamaan muun muassa vatsalihaksia ja avaamaan jumiutuneita niska- ja hartialihaksia.


Feller Experience 3

Taekwondo-harjoitukset


Feller Experience 2

Studiolive
Keskustelimme Jean Fellerin kanssa hänen Pohjois-Korean matkoistaan ja kokemuksistaan.


Feller Experience 1

Helsinki, Elite Trainers
Jean Feller osallistuu TE3 Mobility Stick-sertifointikoulutukseen. Haastattelussa NHL- ja NBA-urheiluvalmentaja Marko Yrjövuori.