OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää

27-vuotias Henna Päätalo on Hannan vieraana tässä Pieni pala elämää jaksossa. Hennalla on diagnosoitu aspergerin syndrooma, paniikki- ja ahdistuneisuushäiriö ja tällä hetkellä Hennalla on käynnissä ADHD tutkimukset. Henna ei kuitenkaan anna diagnoosiensa määritellä häntä ihmisenä, vaan porskuttaa menemään ja on suorittanut liiketalouden perustutkinnon eli merkonomi perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon. 

Henna on myös taitava laulaja, hänellä onkin jo ensi kesälle hääkeikka kalenterissa. Laulamisen lisäksi Henna harrastaa pianonsoittoa, valokuvausta, lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä. 

Hennalla on rakastava tukiverkko ympärillä, ja Henna on heistä kiitollinen. Hänen tukiverkkonsa kuuluu Mummo, täti perheineen, kummitäti, poikaystävä, kaverit isä ja äitipuoli. Erityisen tärkeitä Hennalle ovat hänen pikkuveljensä. Henna todella arvostaa tukiverkkoaan, ja siksi tahtoo antaa kaikille mahdollisuuden sellaiseen. Siksi, Henna tahtoo katsojien tietävän, että häneen saa ottaa yhteyttä ja keskustella hänen kanssaan diagnooseistaan. Hän tahtoo antaa vertaistukea sitä tarvitseville ja auttaa muista samassa tilanteessa olevia.  

Tässä jaksossa saamme kuulla Hennan kuulumisia ja on jatkoa jaksolle numero neljä.

Päivämäärä

04 loka 2022
Expired!

Kellonaika

19:00 - 19:30

Oho Live TV Google Playssä!

Get it on Google Play

Tilaa OHO-Posti!

Lähetämme viikoittaisia uutisia, hauskoja uusia juttuja, sekä ilmoituksia tulevista ohjelmista!

Mainos

Arctic Warriors
DSP