OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää

27-vuotias Henna Päätalo on Hannan vieraana tässä Pieni pala elämää jaksossa. Hennalla on diagnosoitu aspergerin syndrooma, paniikki- ja ahdistuneisuushäiriö ja tällä hetkellä Hennalla on käynnissä ADHD tutkimukset. Henna ei kuitenkaan anna diagnoosiensa määritellä häntä ihmisenä, vaan porskuttaa menemään ja on suorittanut liiketalouden perustutkinnon eli merkonomi perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon. 

Henna ja hänen poikaystävänsä ovat seurustelleet jo kolme vuotta, ja Henna kuvailee häntä sielunkumppanikseen. Poikaystävä on ollut Hennalle tärkeä tukija elämän ylä- ja alamäissä. Yksi tällainen oli, kun Hennan äiti nukkui pois viime vuoden toukokuussa. Äidin menetys oli Hennalle hyvin raskas, sillä äiti oli Hennalle se, joka ymmärsi täysin Hennaa ja hänen Aspergeriaan. Äidille ei tarvinnut selittää mitään, äiti tiesi aina mitä piti tehdä.  

Henna on myös taitava laulaja, hänellä onkin jo ensi kesälle hääkeikka kalenterissa. Laulamisen lisäksi Henna harrastaa pianonsoittoa, valokuvausta, lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä. 

Hennalla on rakastava tukiverkko ympärillä, ja Henna on heistä kiitollinen. Hänen tukiverkkonsa kuuluu Mummo, täti perheineen, kummitäti, poikaystävä, kaverit isä ja äitipuoli. Erityisen tärkeitä Hennalle ovat hänen pikkuveljensä. Henna todella arvostaa tukiverkkoaan, ja siksi tahtoo antaa kaikille mahdollisuuden sellaiseen. Siksi, Henna tahtoo katsojien tietävän, että häneen saa ottaa yhteyttä ja keskustella hänen kanssaan diagnooseistaan. Hän tahtoo antaa vertaistukea sitä tarvitseville ja auttaa muista samassa tilanteessa olevia.  

Päivämäärä

12 huhti 2022
Expired!

Kellonaika

19:00 - 19:30

Oho Live TV Google Playssä!

Get it on Google Play

Tilaa OHO-Posti!

Lähetämme viikoittaisia uutisia, hauskoja uusia juttuja, sekä ilmoituksia tulevista ohjelmista!

Mainos

Arctic Warriors
DSP