OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää

Tällä viikolla Hannalla on vieraana Tuuli Nikki! 
Tuuli on ammattivalokuvaaja, jonka sydän on sykkinyt valokuvaamiselle jo pienestä tytöstä asti. Tuulilla on Oulussa valokuvausstudio, jonka hän jakaa usean muun valokuvaajan kanssa. Valokuvauksen taiteellisuus ja vangitsevuus ovat Tuulille tärkeitä, aivan kuten hevoset, joita tuuli on kuvannut paljon nuoruudessaan. Hevonen on Tuulin voimaeläin, ja ne ovat hänelle takuuvarma keino päästä irti arjen kiemuroista. 
 
Valokuvaus ei ole kuitenkaan ainut Tuulin intohimo, sillä yhdessä miesystävänsä Jupe Keskitalon kanssa Tuuli tutkii paranormaaleja ilmiöitä Aavedata YouTube-kanavalla. Kanavalla he tekevät sarjaa Yhä Löytämättä, jossa Tuuli ja Jupe yrittävät auttaa kadonneiden ihmisten löytymisessä. 
 
Tuulilla on suuri sydän ja hän nauttii ihmisten auttamisesta, oli se sitten vahvistamalla itseluottamusta valokuvauksen keinoin, tai kurottamalla tuntemattomaan paranormaalin maailmassa. Yhdessä kumppaninsa Jupe Keskitalon kanssa he tutkivat yliluonnollista, ja etsivät vastauksia katoamistapauksiin ohjelmassaan Yhä Löytämättä.

Päivämäärä

01 maalis 2022
Expired!

Kellonaika

19:00 - 19:30

Oho Live TV Google Playssä!

Get it on Google Play

Tilaa OHO-Posti!

Lähetämme viikoittaisia uutisia, hauskoja uusia juttuja, sekä ilmoituksia tulevista ohjelmista!

Mainos

Arctic Warriors
DSP